17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πήρε Κομποδιέτα, θέλει Κόκκαλη ο Χολαργός

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό βάζει μπροστά ο Χολαργός, ο οποίος θέλει να παρουσιάσει την όσο το δυνατό καλύτερη ομάδα ενόψει της δεύτερης συμμετοχής του στην Α2.

Έτσι, ο Στέργιος Κουφός έχει βάλει στο στόχαστρο τον εξαιρετικό σκόρερ, Νίκο Κόκκαλη, ο οποίος πραγματοποίησε τρομερή σεζόν πέρυσι με τον Εθνικό, σκοράροντας 16,9 πόντους σε 28 παιχνίδια, έχοντας παράλληλα 4,8 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ. Ο 32χρονος πολύπειρος γκαρντ, έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο, τον οποίο βοήθησε να ανέβει από την Β' Εθνική στην Α2, σε Αετό, Νέα Κηφισιά, Αρκαδικό, Νήαρ Ήστ, Περιστέρι και Αμύντα.

Εκτός από τον Κόκκαλη, παίκτης της ομάδας των Βορείων προαστίων θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κομποδιέτας, ο οποίος μετά τους Φάρο Κερατσινίου και Δούκα θα αγωνιστεί στην ομάδα του Στέργιου Κουφού. Ο 32χρονος έμπειρος Καρδιτσιώτης γκαρντ, αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια την περσινή σεζόν, έχοντας 5,4 ασίστ, ενώ έχω μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών (Νέα Κηφισιά, Περιστέρι, Κολοσσός Ρόδου, Πανελλήνιος).

Επίσης, στο στόχαστρο βρίσκεται και ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ, Νικόλας Παπανικολάου, ο οποίος μετά από τέσσερα εξαιρετικά χρόνια στο Ψυχικό, ενδέχεται να αλλάξει μπασκετική στέγη.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ