20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάει Βιτόρια ο Καλαϊτζάκης

Στο All Star Game του 17ου ««Adidas Next Generation Tournament», που θα διεξαχθεί στη Βιτόρια στο περιθώριο του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, θα δώσει το παρών και ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης.

Ο 16άχρονος γκαρντ του Άρη επιλέχθηκε μαζί με άλλους έντεκα Ευρωπαίους παίκτες, για να αγωνιστούν στο «Polideportivo Mendizorrotza». Στην τελική φάση έχουν προκριθεί οι εφηβικές ομάδες των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μέγκα Μπέμαξ, Μπάγερν Μονάχου, Ζαλγκίρις Κάουνας, Βαλένθια, Ρεάλ Μαδρίτης, Ερυθρού Αστέρα και Ρίτας Βίλνιους, με την τελευταία να είναι η κάτοχος του τίτλου. Θυμίζουμε πως πέρυσι στο Βελιγράδι το παρών, από ελληνικής πλευράς, στο All Star Game έδωσαν οι Λευτέρης Μαντζούκας και Αναστάσης Κωστόπουλος, μαζί με τον Τριστάν Βούκσεβιτς που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, με την ομάδα των Ευρωπαίων να έχει στην άκρη του πάγκου της τον Ηλία Ζούρο και το Γιώργο Λιμνιάτη.

Η ανακοίνωση: «Μεγάλη τιμή για τον ΑΡΗ και τον Αλέξανδρο Καλαϊτζάκη αποτελεί η πρόσκληση που δέχθηκε ο 16χρονος γκαρντ να δώσει το «παρών» στο «Adidas Next Generation All Star Game U-16», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιτόρια, στο περιθώριο του Final Four της Euroleague (15-19 Μαΐου 2019). Ο διεθνής με την Εθνική Παίδων, παίκτης των «κίτρινων» θα ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς επιλέχθηκε με άλλους 11 αθλητές απ’ ολόκληρη την Ευρώπη που διακρίνονται στις ηλικίες αυτές, να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ο Καλαϊτζάκης θα έχει την ευκαιρία να διαφημίσει το ταλέντο του και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στους καλύτερους, σε μια διοργάνωση που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ