20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Φαίακας και ο…Αυγερινός

Η διοίκηση του Φαίακα πήρε μια γενναία απόφαση , και ένα χρόνο πριν, αποφάσισε να συνεχίσει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με αθλητές από το εφηβικό του τμήμα, κάτι που τηρεί και στην Γ' Εθνική, και με προπονητή τον Άλκη Τσίτσο, δημιουργεί μια ομάδα που ευελπιστεί πως θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΒΔΕ, δημιουργώντας μια νέα γενιά για το μπάσκετ της Κέρκυρας.

Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει είναι ο 17χρονος γκαρντ, Μιχάλης Αυγερινός (1,85), ο οποίος πέτυχε ένα σπάνιο ρεκόρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη στον Βόλο, έχοντας 9/12 τρίποντα, και 33 πόντους.

Ο τρίτος σκόρερ στον όμιλο, με τα 9 που πέτυχε ισοφάρισε την επίδοση των Παναγιωτίδη, Τσιώγκα και Μουρατίη, ενώ δείχνει ικανός να κυνηγήσει το ρεκόρ του Χριστόδουλου Καράβολα που την περσινή σεζόν πέτυχε 11 τρίποντα σε ένα παιχνίδι, και σε 10 σε ένα ακόμη.

Στον τρίτο όμιλο έχει 42 τρίποντα, όντας πίσω από τον Θοδωρή Πανάρα που έχει 47 εύστοχα, ενώ είναι 6ος σε όλη την Γ' Εθνική. Λαμβάνοντας υπόψη μας το νεαρό της ηλικίας του, φαίνεται πως το μέλλον είναι όλο μπροστά του.

Στατιστικά στοιχεία : www.infobasket.gr

Photo : TechItSerious



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ