20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Τζάκσον επιβεβαίωσε τις φήμες!

Ο Άαρον Τζάκσον επιστρέφει στην Euroleague και επίσημα, αφού ο ίδιος επιβεβαίωσε όσα ακούγονταν για την επικείμενη μεταγραφή του στην Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Αμερικάνος, έμπειρος γκαρντ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της Walla και την συμφωνία με την «ομάδα του λαού» μέσω twitter, όταν ένας φίλος της Μακάμπι τον καλωσόρισε κι εκείνος απάντησε «back at it». 
Ο 33χρονος γκαρντ πρόκειται να... μπει στα παπούτσια των Νέιτ Ουόλτερς και Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, οι οποίοι θα λείψουν για μεγάλο διάστημα. Έτσι ο νέος άσσος του Έλληνα κόουτς θα βρεθεί ξανά στα ευρωπαϊκά παρκέ, μετά τα πέντε χρόνια που πέρασε στην Μόσχα με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ (2012-2017). 

Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Κίνα (Beijing Ducks) και NBA, όπου φόρεσε την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς.

 

Λίγο αργότερα ο Αμερικάνος γκαρντ παρουσιάστηκε και επίσημα δηλώνοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Μακάμπι και τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο για την ευκαιρία να γίνω μέλος των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα φορέσω την κίτρινη φανέλα και θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε: «Σε αυτό το σημείο της σεζόν και μετά από σημαντικές απουσίες, η ιδιοκτησία έκανε το καλύτερο, για να φέρει έναν ποιοτικό παίκτη στην ομάδα μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω ξανά για ό,τι κάνουν και για την προσπάθεια που κατέβαλαν για αυτή την μεταγραφή. Ο Τζάκσον είναι πολύ έμπειρος, είναι ποιοτικός εντός κι εκτός παρκέ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνει μέρος του απίθανου ρόστερ μας»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ