22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Παπούλης έγινε Σταθούλης και εν τέλει…Καπλανίδης!

Μπορεί ο τίτλος να μπερδεύει αρκετούς, αλλά εν τέλει έτσι παρουσιάστηκε το ντόμινο των προπονητών στον Ανταγόρα Κω, και μάλιστα σε διάστημα 10 ημερών.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις 20/11 παραιτήθηκε από τον πάγκο του Ανταγόρα ο Γιάννης Παπούλης, με την παραίτηση να γίνεται δεκτή, γεγονός φυσιολογικό για μια ομάδα, όπως το ίδιο ήταν και η έλευση του νέου προπονητή.

Αυτός ήταν ο Σπύρος Σταθούλης, ο οποίος βρέθηκε στην Κω και κοουτσάρισε την ομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ηλιούπολη, όπου ο Ανταγόρας ηττήθηκε με 59-47

Ωστόσο, και ενώ ανακοίνωση συνεργασίας δεν υπήρξε, ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ομάδα είναι ο Μιχάλης Καπλανίδης, ο οποίος είναι γνώστης του μπάσκετ του νησιού, έχοντας στο παρελθόν βρεθεί και στο γυναικείο του Ιπποκράτη. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο ο Δημήτρης Τάγκαλος, ενώ ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον Σπύρο Σταθούλη για την βοήθεια του.

Ο Καπλανίδης έκανε την πρώτη προπόνηση και θα καθοδηγήσει την ομάδα στο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης, την προσεχή Κυριακή (3/12) στις 12:00, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου της Α2 Κατηγορίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ