21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο απόηχος στην Α1 Γυναικών (pics)

Με πέντε παιχνίδια ολοκληρώθηκε την Κυριακή (26/01) η 14η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, με την Ελευθερία Μοσχάτου, τον Παναθηναϊκό και τον ΟΑΧ να εξακολουθούν να «συγκατοικούν» στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Οι παίκτριες του Γιάννη Παπαναστασίου επέστρεψαν στις νίκες στο κλειστό του Μοσχάτου, απέναντι στις Εσπερίδες Καλλιθέας, ενώ οι «πράσινες» επιβλήθηκαν στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» του Σπόρτιγκ. «Πετύχαμε το στόχο μας και πήραμε τη νίκη κόντρα στο Σπόρτιγκ, ωστόσο δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Αργήσαμε πολύ να μπούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού κι αυτό είναι κάτι που δουλεύω με τις παίκτριες από την πρώτη ημέρα που ήρθα. Η Ριντ είναι παίκτρια που ακόμα και στην κακή της ημέρα έχει θετικά στοιχεία να δώσει. Η Τένσταλ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορούσαμε να είμαστε πλήρεις στις προπονήσεις, μέσα στην εβδομάδα», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη.

  

Ο ΟΑΧ, από την πλευρά του, πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο κλειστό της Πυλαίας επί του ΠΑΟΚ. «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι επρόκειτο για δύσκολο αγώνα, ωστόσο στοχεύσαμε στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, δείχνοντας αυταπάρνηση. Τα τελευταία λεπτά σταθήκαμε και τυχεροί, κατακτώντας έτσι τη νίκη», επεσήμανε ο προπονητής των Κρητικών, Σταύρος Νανάκος.

Ο βοηθός προπονητής των «ασπρόμαυρων», Άγγελος Αγγελίδης, επεσήμανε: «Ήταν ένα ματς που έπαιξαν δύο πολύ δυνατές ομάδες. Τα Χανιά είναι δεύτερα στο βαθμολογικό πίνακα, παρ’ όλα αυτά ήμασταν μπροστά για αρκετό διάστημα στο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ένας πόντος είναι η παραμικρή λεπτομέρεια που μετράει κι εκεί χάθηκε το παιχνίδι». Δηλώσεις έκανε, από την πλευρά των παικτριών, και η Μάγκι Μάλιγκαν: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Παίξαμε σκληρά και τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να τις συνδυάσουμε με νίκες, οι οποίες θα μας δώσουν το πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Προσπαθούμε οι πιο έμπειρες να βοηθήσουμε τις νεαρότερες παίκτριες να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο παιχνίδι μας».

Οι παίκτριες της Ελευθερίας Μοσχάτου μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα τους με τις Εσπερίδες Καλλιθέας:

H Δάφνη Αγ. Δημητρίου «φρέναρε» τη Νίκη Λευκάδας, που προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές νίκες, με τον προπονητή των νησιωτισσών Νίκο Δουβίτσα να εξηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Κάναμε μια κακή εμφάνιση και το μόνο που κρατάμε είναι ότι δεν χάσαμε το +27 του πρώτου γύρου. Τίποτα δεν πήγε καλά και θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, γιατί έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και τίποτε άλλο, δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Καλή συνέχεια στη Δάφνη, που με αυτήν τη νίκη θεωρώ ότι γλίτωσε τα πλέι άουτ».

Στα Μελίσσια, ο τοπικός ΚΑΟΜ χρειάστηκε τη βοήθεια της παράτασης για να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αμφότερες οι ομάδες έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την αναμέτρηση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ