13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό camp του Πανερυθραϊκού με καινοτομία από το NBA (pics)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 25ο Summer Camp του Πανερυθραϊκού το οποίο για ένα ακόμη καλοκαίρι σημείωσε τεράστια επιτυχία, με τη συμμετοχή τΗν να ξεπερνά κάθε προσδοκία, δικαιώνοντας τη φράση "κάθε χρόνο και καλύτερα"! Αυτό που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το υπερσύγχρονο -τελευταίας τεχνολογίας- ρομποτικό μηχάνημα βελτίωσης του σουτ "Shoot Away Gun 8000", που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ, το οποίο ο Πανερυθραϊκός ενέταξε στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Αναλυτικά:

To 25ο Summer Camp του Πανερυθραϊκού έφτασε στο τέλος του και για ακόμη ένα καλοκαίρι σημείωσε τεράστια επιτυχία, με τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων να ξεπερνά κάθε προσδοκία, δικαιώνοντας τη φράση "κάθε χρόνο και καλύτερα"!

Κάθε χρόνο και καλύτερα, λοιπόν... Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τον μεγάλο αριθμό των νεαρών αθλητών που έδωσαν το παρών στο Camp μας, αλλά και με την δουλειά που γίνεται ολοένα και ποιοτικότερη, όπως και με την προσπάθειά μας να παρουσιαζόμαστε διαρκώς καλύτεροι, αποζημιώνοντας τους μικρούς συμμετέχοντες και τους γονείς τους!

Στο πλαίσιο αυτό, η φετινή μας καινοτομία ήταν το υπερσύγχρονο -τελευταίας τεχνολογίας- ρομποτικό μηχάνημα βελτίωσης του σουτ "Shoot Away Gun 8000", που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ, το οποίο και εντάξαμε στο πρόγραμμα των απογευματινών προπονήσεων για τις μεγαλύτερες ηλικίες του Camp και αν μη τι άλλο αποτελεί κάτι πρωτοποριακό, κάτι πρωτόγνωρο για την ελληνική πραγματικότητα!

Ο κόουτς Χουχουλής και το προπονητικό του staff, με μεγάλη όρεξη και διάθεση για δουλειά, έδωσαν για ακόμη φορά τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία αφενός να διδαχθούν τα μυστικά του μπάσκετ μέσα από ένα σύγχρονο προπονητικό πρόγραμμα, αφετέρου να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα ινδάλματά τους, όπως οι διεθνείς φόργουορντ Δημήτρης Αγραβάνης και Κατερίνα Σωτηρίου, της Εθνικής Ανδρών και Γυναικών αντίστοιχα.

Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ, ο κόουτς Χουχουλής και όλο το προπονητικό επιτελείο ευχαριστούμε μέσα απ' την καρδιά μας τους γονείς, που για πολλοστή φορά μας έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, δίνοντάς μας ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και θέληση να συνεχίσουμε... Και εκείνο το οποίο απ' τη μεριά μας υποσχόμαστε είναι πως δεν θα σταματήσουμε ποτέ να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά σας, παραμένοντας πάντα πιστοί στις αρχές και στη φιλοσοφία μας, το να δημιουργούμε δηλαδή όχι μόνο καλούς μπασκετμπολίστες, αλλά και σωστούς ανθρώπους, οι οποίοι μέσα από το πρόγραμμά μας θα εξελίσσονται διαρκώς πνευματικά και σωματικά!

Να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην προδώσουμε ποτέ αυτή σας την εμπιστοσύνη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη, με την έναρξη των Ακαδημιών μας! Καλό καλοκαίρι!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ