14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι κλήσεις για το τελευταίο «παράθυρο»

Δεκατέσσερις παίκτες κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο, για να αγωνιστούν στο τελευταίο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα τελικά που θα λάβουν χώρα στην Κίνα (31/08-15/09), θα αντιμετωπίσει αρχικά τη Γεωργία στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου (21/03) κι εν συνεχεία τη Γερμανία στη Βαμβέργη (24/02).  Νέο πρόσωπο στη «γαλανόλευκη», ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Οι παίκτες που κάλεσε ο 53χρονος προπονητής, για να αγωνιστούν, είναι οι εξής…

Γιάννης Αθηναίου (Προβάνς)
Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι)
Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας)
Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο)
Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας Πάτρας)
Δημήτρης Κατσίβελης (Προμηθέας Πάτρας)
Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ)
Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ)
Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ)
Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσός Ρόδου)
Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα)
Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης)
Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας Πάτρας)
Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ)

Οι Έλληνες διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα (18/02), για άμεση αναχώρηση για την κρητική πόλη, όπου και θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Εξαίρεση αποτελεί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος λόγω της συμμετοχής της ΑΕΚ στο Διηπειρωτικό Κύπελλο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο (15-17/02) θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, έχοντας επιστρέψει την προηγούμενη ημέρα από τη Βραζιλία. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής 23/02 για τη Γερμανία, μέσω Αθήνας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ