19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΝΕΜ…η νέα δύναμη της Δυτικής Αττικής (pics)

Η Δυτική Αττική θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργήσει ένα μικρό δικό της πρωτάθλημα, το οποίο θα ήταν άκρως ανταγωνιστικό, καθώς μετά τον Πανελευσινιακό και τον Μανδραϊκό ανατέλλει η νέα δύναμη της περιοχής, η Νεανική Εστίας Μεγαρίδας.

Η ομάδα του Γιώργου Μάνταλου βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Γ' Εθνική κερδίζοντας με άνεση το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ της περσινής περιόδου, και φτάνοντας και στον τελικό κυπέλλου της διοργανώτριας αρχής. Πλέον, ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας περιπέτειας που την βρίσκει στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής, στον οποίο έχει ως στόχο στην πρώτη της σεζόν να καθιερωθεί, και να μπει στη συνείδηση του κοινού που ασχολείται με τα πεπραγμένα στο Ελληνικό μπάσκετ.

Στα Μέγαρα ήρθαν παίκτες όπως οι Μάκης Θέος, Δημοσθένης Αβραμίδης, Δημήτρης Μαλούκος, ενώ παρέμειναν οι Αλέκος Πέτρουλας, Γιάννης Ζακυνθινός και Βαγγέλης Μπαλάφας. Το basketa.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά το ρόστερ, και όλο το τιμ που απαρτίζει τη ΝΕΜ της περιόδου 2018-2019.

Προπονητής : Γιώργος Μάνταλος

Άμεσοι συνεργάτες : Αντρέας Ζιάκας, Παναγιώτης Υφαντής και Φάνης Κορώσης

Παίκτες : Νίκος Κοντόπουλος, Σωτήρης Μαρούγκας, Δημήτρης Στεφάνου, Αλέκος Πετρούλας, Δήμος Αβραμίδης, Γιάννης Ζακυνθινός, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Δημήτρης Μαλούκος, Βαγγέλης Μπαλάφας, Σεραφείμ Θέος, Χρήστος Σιδέρης, Σταύρος Μπίμπας, Παύλος Βούρτσης, Στέλιος Καρακατσάνης και Χρήστος Μωραΐτης.

Τιμ Μάνατζερ : Σπύρος Κουντεμάνης

Έφορος : Γιάννης Δομπρογιάννης

Φυσικοθεραπευτής : Μάνος Παπαμανώλης

Φροντιστής : Γιάννης Κιούσης

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την πρώτη :

Την περασμένη Δευτέρα, 20 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Αντρικής μας ομάδας που θα συμμετάσχει στον 1ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας.
Σε στενά οικογενειακό κλίμα τους αθλητές & τους προπονητές υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ομάδας κ.Αθανάσιος Ζάλης συνοδευόμενος από τον Team Manager κ.Σπυρίδωνα Κουντεμάνη, τον έφορο του Τμήματος κ.Ιωάννη Δομπρογιάννη & το μέλος του Δ.Σ. κ.Στυλιανό Φρυγανά.
Μετά τις καθιερωμένες ευχές & τα καλωσορίσματα ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί του Προέδρου & των μελών του Δ.Σ. & οι ομιλίες των προπονητών & των αρχηγών.
Όλοι στάθηκαν στο πολύ δύσκολο & ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που ακολουθεί & στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ομάδας γι’ αυτό.
Το γεγονός ότι η ομάδα μας αγωνίζεται για πρώτη φορά σε Εθνική Κατηγορία αλλά & η αναμφισβήτητη δυναμικότητα των ομάδων του Ομίλου μας, καθιστούν ως πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία & ακολούθως ένα καλό πλασάρισμα, που θα ικανοποιήσει τους πολυπληθείς φιλάθλους μας.
Για εμάς, τους διοικητικούς που ασχολούνται με την Ομάδα, βασικός στόχος παραμένει να συνεχίσει η Αντρική μας Ομάδα, ο καθρέφτης & η κορωνίδα του Οργανισμού μας, να αποτελεί το πρότυπο & το φωτεινό παράδειγμα για τα 300 & πλέον παιδιά που αναμένεται να φοιτήσουν & φέτος στην Σχολή μας, γεμίζοντας μας με χαρά, υπερηφάνεια αλλά & βαριές ευθύνες!
Καλή Αθλητική Χρονιά!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ