16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπόγρης μέχρι το 2021 στην Τενερίφη (vid)

Παίκτης της Ιμπεροστάρ Τενερίφης κι επίσημα είναι ο Γιώργος Μπόγρης, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-2021.

Ο 30χρονος σέντερ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Προμηθέα Πατρών για να επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά το 2016-2017. Ήταν η πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του, φτάνοντας ως την κατάκτηση του Basketball Champions League , ενώ παράλληλα είχε αναδειχθεί το καλύτερο πεντάρι της διοργάνωσης. Πηγαίνει στην ACB και το BCL έχοντας κατά μέσο όρο 4,3π. και 3,4 ριμπάουντ στην Basket League και 5,6π. και 4,1 ριμπάουντ στο Eurocup.

https://www.youtube.com/watch?v=vwtvtBTorZE

«Γνωρίζει πολύ καλά το ισπανικό πρωτάθλημα κι έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας», ανέφερε ο διευθυντής της Τενερίφης, Ανιάνο Καμπρέρα, για τον Έλληνα διεθνή για να προσθέσει: "Είναι ένας παίκτης που είχε προσφέρει μεγάλη ενότητα και δύναμη στην ομάδα εντός και εκτός παρκέ στην προηγούμενη θητεία του μαζί μας".

. Ο Γιώργος Μπόγρης αναμένεται να φθάσει στα Κανάρια Νησιά το βράδυ της Κυριακής (08/12) και την επομένη θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο ίδιος έστειλε και το πρώτο του μήνυμα στο... Νησί, έχοντας ήδη λάβει και ο ίδιος ουκ ολίγα μηνύματα από φίλους της Τενερίφης, πριν καν μπει στο αεροπλάνο και αφήσει την Ελλάδα για μία ακόμη φορά στην καριέρα του.

 

Ο Μπόγρης θα ξαναβρεί στην Ιμπεροστάρ Τενερίφη τον Τσους Βιδορέτα, ο οποίος μετά από ένα χρόνο θητείας στη Βαλένθια επέστρεψε και αυτός στα Κανάρια. Ο Βιδορέτα δεν έχει κρύψει ποτέ την εκτίμησή του για τον Έλληνα σέντερ για τον οποίο τόνισε τις προηγούμενες μέρες πως "είναι ένας παίκτης πολύτιμος και τον εκτιμώ πολύ".

Στην Ιμπεροστάρ Τενερίφη θα βρει λίγους από τους παίκτες που έπαιξαν τη σεζόν 2016-17, αλλά θα βρει άλλα γνώριμα πρόσωπα, όπως τον Γκιόργκι Σερμαντίνι με τον οποίο είχαν συνυπάρξει τη σεζόν 2009-10 στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Άλεξ Σουάρεθ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Μπιλμπάο τη σεζόν 2015-16. Το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα αναμένεται να γίνει μάλιστα απέναντι στην πρώτη του ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα, τη ΜόραΜπανκ Ανδόρρα στις 14 Δεκεμβρίου εκτός έδρας. Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη όταν θα φτάνει απόψε ο Μπόγρης στο νησί, θα βρίσκεται ήδη στο δρόμο της για τη Ρωσία και τον αγώνα με τη Νίζνι Νόβγκοροντ για το Basketball Champions League.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ