15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεγάλη ατυχία με Μπάλα στην Ελευσίνα

Μόνο με το δεξί δεν ξεκίνησε η σεζόν για τον Πανελευσινιακό ο οποίος μετά τους Ηλιάδη, Μαύρο, Μουρατίδη και Πικέα, έχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Γιώργο Μπάλα.

Ο 24χρονος αριστερόχειρας γκαρντ ξεκίνησε με θετικό πρόσημο την πορεία του στους «σταχυοφόρους», με την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα, με τον αθλητή να περνάει την πόρτα του χειρουργείου καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στην προπόνηση της Τρίτης (18/9). Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, με τον Μπάλα να μπαίνει άμεσα σε πορεία αποθεραπείας. Έτσι, ο Λευτέρης Καλογήρου είναι αναγκασμένος να αναζητήσει παίκτες, ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει ο ταλαντούχος σκορερ.

Αναλυτικά :

«Η κακοδαιμονία για την ομάδα μας δεν έχει σταματημό, αφού μετά τους Ηλία Ηλιάδη, Κώστα Μαύρο, Μπάμπη Μουρατίδη και Γιάννη Πικέα, στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Γιώργος Μπάλας.

Ο «σταχυοφόρος» γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστών στην προπόνηση της Τρίτης (18/9) και σήμερα (20/9) χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία, στο Ιατρικό Περιστερίου, από τον γιατρό της ομάδας μας, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο και τους συνεργάτες του.

Γιώργο ΜΑΣ, σιδερένιος και σύντομα κοντά μας!»

photo credit : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ