19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μίλιτσιτς: “Ο Κέβιν Λοβ ήταν κλαψιάρης και τον ένοιαζαν μόνο τα στατιστικά του”

Ο Σέρβος Ντάρκο Μίλιτσιτς, το νούμερο 2 του draft του 2003, κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του ΝΒΑ την δεύτερη σεζόν του στη λίγκα, ωστόσο ο αντίκτυπός του δεν ήταν ο αναμενόμενος. 

Πλέον στα 34 του παίζει στη δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του. Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή “Happy TV” της Σερβίας, θυμήκε τα χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και άσκησε κριτική στη νοοτροπία κάποιων παικτών, που νοιάζονταν μόνο για τις προσωπικές τους επιδόσεις, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Κέβιν Λοβ, με τον οποίο συνυπήρξε τη διετία 2010-12 στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.  

Αναλυτικά όσα ανέφερε: " Είχα την ευκαιρία να πάιξω με πολλούς αξιόλογους παίκτες στο ΝΒΑ, αλλά ήταν όλοι κλαψιάριδες, όπως ο Κέβιν Λοβ. Ο γενικός διευθυντής των Γουλβς ήθελε να απολογηθώ για τη συμπεριφορά μου στους συμπαίκτες μου αλλά εγώ δεν ένιωθα ότι έπρεπε. Για παράδειγμα ο Κέβιν Λοβ, που κανονικά δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για αυτόν, γιατί εγώ έπαιζα χάλια, κι εκείνος έχει καταφέρει πολλά περισσότερα από εμένα. Αλλά είναι από εκείνους τους τύπους που δεν είναι ικανοποιημένος αν δεν σκοράρει 20 πόντους και δεν κατεβάσει 10 ριμπάουντ, ακόμα κι αν η ομάδα έχει κερδίσει. Ήταν συνέχεια στεναχωρημένος στα αποδυτήρια και σχεδόν έτοιμος να κλάψει, και αυτός είναι ο τύπος που εμπιστεύεσαι σε μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα;

Δεν μπορώ να παίξω με τέτοιους συμπαίκτες και δεν πρόκειται να απολογηθώ για αυτό. Έκανα αρκετές βλακείες στην καριέρα μου και παραδέχομαι τα λάθη μου, αλλά δεν θα ζητούσα ποτέ συγγνώμη από τον Κέβιν Λοβ. Εγώ μεγάλωσα με άλλες αξίες, όπως η ομαδική προσπάθεια και η ομαδική νίκη".  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ