20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κρύβει άνοδο το Μεσολόγγι, και τα παιχνίδια της μοίρας

Ο Ιωνικός Νικαίας μπορεί στα χαρτιά να είναι νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά δημιουργήθηκε το περσινό καλοκαίρι ώστε να διαβεί τον δρόμο που του εμφανίζει η μοίρα, δηλαδή την άνοδο στην Basket League.

Αυτή η άνοδος περνάει από το Μεσολόγγι, και αυτή την φορά στον απέναντι πάγκο, δηλαδή σε αυτόν του Χαρίλαου Τρικούπη βρίσκεται ο Ντίνος Καλαμπάκος, δηλαδή ο προπονητής που μαζί με τον Μάριο Γούναρη βρισκόταν στον πάγκο του Ιωνικού ως και την πέμπτη αγωνιστική, με το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, το 102-63 να αποτελεί το τελευταίο τους εντός έδρας στον πάγκο των Νικαιωτών.

Το παιχνίδι της μοίρας φέρνει τον coach Καλαμπάκο μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Δηλαδή να μπορέσει να χαρίσει στον Χαρίλαο Τρικούπη την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του, και παράλληλα να βάλει σε σκέψεις τον Ιωνικό, ο οποίος αν νικήσει στο Μεσολόγγι θα έχει σχεδόν κάνει τη μισή δουλειά, καθώς στη συνέχεια υποδέχεται Ερμή Αγιάς και Ηρακλή, με το ταξίδι στην Κω να έρχεται μετά από αυτά τα παιχνίδια, που όπως όλα δείχνουν θα έχουν ξεκαθαρίσει την άνοδο.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος, ο οποίος άλλαξε την μοίρα και το ρου της ιστορίας της νυν ομάδας του, θα αντιμετωπίσει τρία δικά τους παιδιά, όπως είναι οι Φώτης Βασιλόπουλος, Νίκος Λιακόπουλος και Γιάννης Σαχπατζίδης, με τον τελευταίο να βρίσκεται στην ομάδα του Παγκρατίου που μαζί με τους Τάσο Αντωνάκη και Στάθη Παπαδιονυσίου, δυο νυν παίκτες του Χαρίλαου Τρικούπη, απείλησαν στα πλέι οφς την σεζόν 2015-2016 τον Φάρο Κερατσινίου, ομάδα από την οποία προέρχεται τόσο ο Βαγγέλης Τσάπας, όσο και ο βασικός κορμός του Ιωνικού.

Για το αν θα μπορέσει η πόλη του Μεσολογγίου να ζήσει μια υπέρβαση, και να σταματήσει τον υπερηχητικό Ιωνικό, θα φανεί στο αυριανό (23/2, 17:00) παιχνίδι...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ