24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κρατά Νώντα η Καλαμάτα, έρχονται ανακοινώσεις (pic)

Η Kalamata BC είναι έτοιμη να στηριχθεί ξανά στα πόδια της, μετά τον υποβιβασμό στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνεχίζοντας τη συνεργασία με τον Παύλο Νώντα και ανακοινώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο μέσω Facebook την... ολική της επαναφορά.

Στη «Μαύρη Θύελλα» δεν έχουν μάθει να τα παρατούν και το δείχνουν. Η Kalamata BC μπαίνει στον 5ο χρόνο λειτουργίας της, έχοντας μετρήσει δύο πρωταθλήματα στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ισάριθμους υποβιβασμούς από τη Γ' Εθνική, αν και φέτος βρέθηκε αρκετά κοντά στο να καταφέρει να σωθεί. Οι πρώτες έξι αγωνιστικές, φυσικά, στοίχισαν έχοντας ισάριθμες ήττες και κάποιες εξ αυτών με ανταγωνιστές της, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να... τρέχει και να μην φτάνει.

Στην ομάδα, πάντως, είναι αποφασισμένοι να την καθιερώσουν στις εθνικές κατηγορίες και αυτό φαίνεται από τον προπονητή, που θα έχει στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Ο Παύλος Νώντας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και το μόνο που απομένει, είναι να ανακοινωθεί επίσημα το γεγονός αυτό. Ο ίδιος, άλλωστε, είναι εκείνος που το 2018 έφερε τον Οίακα Ναυπλίου στη Β' Εθνική, έστω κι αν στη θέση του τότε συνέχισε ο Χάρης Κουλουριώτης.

Ο Έλληνας τεχνικός από πολύ νωρίς έχει... σηκώσει μανίκια μαζί με τη διοίκηση, αφού ήδη έχουν ξεκαθαρίσει οι ανανεώσεις των παικτών, όπως και οι αποχωρήσεις, καθώς και οι μεταγραφικοί στόχοι, για να γίνουν και πάλι πρωταθλητές οι «μελανόλευκοι». Η Kalamata BC, μάλιστα, προαναγγέλλει με τον τρόπο της... βομβαρδισμό ανανεώσεων, με μια δημοσίευση... αλά Yuri Boyka στο Facebook που στέλνει μήνυμα για σπουδαία πράγματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ