18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κοντά στον Ντέβιν Τόμας το Λαύριο

Κοντά στην απόκτηση του Ντέβιν Τόμας βρίσκεται το Λαύριο. Αυτό ισχυρίζεται το eurobasket.com, το οποίο θεωρεί τη μεταγραφή δεδομένη.

Ο Τόμας (2.06) μπορεί να αγωνστεί ως πάουερ φόργουορντ και ως σέντερ, ήταν συμπαίκτης του Ντίνου Μήτογλου στο Wake Forest, όπου είχε καταγράψει καλούς αριθμούς (15,6 πόντους και 10.2 ριμπάουντ μέσο όρο) την τελευταία χρονιά. Ήταν ο πρώτος σκόρερ, κάτι που δεν εμπόδισε τους υπεύθυνους της ομάδας να τον τιμωρήσουν δύο αγωνιστικές, μετά από παραβίαση κανονισμών.

Η συνέχεια στην καριέρα του γράφτηκε στην Τουρκία και την Άνκαρα, τη σκυτάλη πήρε το ισπανικό πρωτάθλημα και η Μπιλμπάο, η οποία υποβιβάστηκε και φέτος συμφώνησε με την Χάποελ Εϊλάτ με την οποία η "συμβίωση" δεν αποδίδει καρπούς. Τα νέα από το Ισραήλ κάνουν λόγο για αντιπαράθεσή του με τον προπονητή της ομάδας Σαρόν Ντρούκερ, ενώ έχει αποβληθεί από παιχνίδι, επειδή αντιπαρατέθηκε έντονα με διαιτητή! Ήταν ο αγώνας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ της 13ης Οκτωβρίου, ο δεύτερος αγώνας του στη νέα του ομάδα και από τότε δεν αγωνίστηκε οι δρόμοι των δύο χωρίστηκαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ