19.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κοντά σε Θίοντορ, αλλά…

Η προσέγγιση που έχει επιτευχθεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ της ΑΕΚ και του Τζόρνταν Θίοντορ έχουν αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να γίνει αυτή η σπουδαία μεταγραφή. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα έχουν βρει στο οικονομικό, το θέμα με το Μιλάνο, που του οφείλει ακόμα κάποια χρήματα, μάλλον δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Αμερικανό και το μόνο εμπόδιο παραμένει η... Ευρωλίγκα.

Ο Θίοντορ εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητά του να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα κι έχει ζητήσει από την ΑΕΚ να περιμένει λίγο ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητές του. Επιπλέον φέρεται αποφασισμένος να βάλει όρο στο συμβόλαιό του να έχει τη δυνατότητα να φύγει ανά πάσα στιγμή, εφόσον πάρει στα χέρια του πρόταση από ομάδας της Ευρωλίγκα (ανάλογο όρο έχει και ο Γιόνας Ματσιούλις στο δικό του συμβόλαιο). Όμως η ΑΕΚ δεν θέλει να βάλει τέτοιον όρο για ευνόητους λόγους και τούτο μοιάζει να αποτελεί ένα σημαντικό "αγκάθι" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο μόνος που μπορεί να ρίξει τα εμπόδια είναι ο χρόνος. Εφόσον οι προσεχείς μέρες περάσουν άπρακτες για τον Θίοντορ, τότε το πιθανότερο είναι να ανοίξει γι' αυτόν η πόρτα της ΑΕΚ. Χρειάζεται, επομένως, λίγη υπομονή ακόμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ