22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κι άλλη συντριβή για τη Νίκη Λευκάδας

Η Νίκη Λευκάδας γνώρισε μια ακόμη μεγάλη ήττα, αυτή τη φορά από την Τορουν, με 74-44. Οι Επτανήσιες φάνηκε να χάνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο, επιτρέποντας στις φιλοξενούμενες να πετύχουν μεγάλο διπλό στη Λευκάδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαμηλές ταχύτητες, με τις δύο ομάδες να παραμένουν σε χαμηλό σκορ σχεδόν σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο. Η Νίκη Λευκάδας ευνοήθηκε από μια επιθετική ξηρασία περίπου 3,5' περνώντας μπροστά με καλάθι της Έλενας Τσινέκε στο 8'(9-8). Οι φιλοξενούμενες ωστόσο κατάφεραν να περάσουν ξανά μπροστά, και το εύστοχο καλάθι της Σβάριτε διαμόρφωσε το 9-10 της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τις Πολωνές να εκμεταλλεύονται το "black out" της Νίκης και με σερί 0-12 να προηγούνται με 9-22 στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Τορούν συνέχισε να αυξάνει τη διαφορά της, με την Σμιντ να φτάνει στο +14(18-32) 1 λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου,  οι φιλοξενούμενες πάτησαν "γκαζι" και αύξησαν δραματικά τη διαφορά τους φτάνοντας μέχρι και στο +22 (29-51), ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο, το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί με τις δύο ομάδες να παραμένουν στον ίδιο ρυθμό με την Πελαγία Παπαμιχαήλ να διαμορφώνει το τελικό σκορ σε 44-74 με δύο εύστοχες βολές. 

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: 

Αυτή που ξεχώρισε για τις νικήτριες ήταν η Αντζέλικα Στάνκιεβιτς που με μία εκπληκτική απόδοση έδειξε το δρόμο της νίκης στη Τορούν. Σημειώνοντας 15 πόντους και 3 ασίστ, η Πολωνή ήταν η κορυφαία για τις φιλοξενούμενες.

ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ:

Η μεγάλη διαφορά στο σκορ αποτυπώνεται και στα στατιστικά του αγώνα, και συγκεκριμένα στα ριμπάουντ, με τις Πολωνές να συγκεντρώνουν συνολικά 66 ριμπάουντ ( 27 επιθετικά, 39 αμυντικά), έναντι των 31 (10 επιθετικά, 21 αμυντικά) της Νίκης Λευκάδας.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Δεκάλεπτα: 9-10, 20-32, 34-54, 44-74

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ