24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κιούμπαν: “Ο Ντόντσιτς θα παίξει για 25 χρόνια”!

Είναι γνωστό το πάθος του Μαρκ Κιούμπαν με την τεχνολογία, άλλωστε σε αυτό το χώρο δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Εσχάτως ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς είναι ενθουσιασμένος με την τεχνολογική πρόοδο στον τομέα της πρόληψης των τραυματισμών, η οποία κατά την αποψή του μπορεί να παρατείνει σημαντικά τις καριέρες των επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών.

'"Οταν μπήκα εγώ στο ΝΒΑ πριν από 20 χρόνια, οι αθλητές που ξεπερνούσαν τα 30 χρόνια θεωρούνταν γέροι και έτοιμοι να κόψουν το μπάσκετ", δήλωσε στην ιστοσελίδα TMZ. "Τώρα, όμως, βλέπουμε παραδείγματα σαν κι αυτό του Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος έπαιξε ως τα 41 και με 21 χρόνια καριέρας πίσω του. Θα δούμε κι άλλα στο μέλλον. Ο Ντόντσιτς, που ήρθε πέρυσι στο πρωτάθλημα, οι ρούκι που θα γίνουν φέτος ντραφτ σε ηλικία 18 ετών, έχουν όλα τα φόντα να μείνουν στο ΝΒΑ για 25 χρόνια, εφόσουν φυσικά έχουν τις ικανότητες, γιατί θα τους το επιτρέψει η τεχνολογία"!

Ο Κιούμπαν αναφερόταν στην πρόοδο της επιστήμης στον τομέα της πρόληψης των τραυματισμών, που δεν οφείλονται σε κάποια επαφή: "Υπάρχει μια καινούρια τεχνολογία, κάτι με υπερήχους, που επιτρέπει την ανάλυση των τενόντων. Δεν είναι ακόμα αρκετά ανεπτυγμένη, χρειάζεται έρευνα για να μπορέσει να γίνει αποδοτική. Ελπίζουμε, ωστόσο, ότι στο μέλλον οι τραυματισμοί που δεν οφείλονται σε επαφές, σχεδόν θα εκλείψουν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ