21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Καταιγίδα» ο Παπάγου, πέτυχε 38 πόντους σε ένα δεκάλεπτο

Το απόλυτο της έδρας του έχει κρατήσει ως τώρα ο Παπάγου, έχοντας 3/3 στο «Σαλούν», το οποίος όπως φαίνεται θα αποτελέσει το άρμα του για την περαιτέρω πορεία του.

Ωστόσο αυτό που πέτυχαν στο χθεσινό (18/11) παιχνίδι με του Παγκράτι οι παίκτες του Σάββα Κατσούνη, αποτελεί και σημαντικό ρεκόρ, καθώς 38 πόντους δύσκολα μπορεί να πετύχει μια ομάδα σε ένα δεκάλεπτο, και μάλιστα με ασυνήθιστους πρωταγωνιστές.

Η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα είχε επιβάλει τον ρυθμό της στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας την διαφορά και στο +15 (38-53) στο 19' και στο +14 (41-55) στο 21', αλλά από εκεί και πέρα άρχισε η αγωνιστική καθίζηση. Με τον Δερμιτζάκη εκτός με 3 φάουλ, οι φιλοξενούμενοι επέλεξαν να συνεχίσουν στο γρήγορο τέμπο το παιχνίδι, με άμεσα και γρήγορα σουτ, γεγονός που τους γύρισε μπούμερανγκ. Αρχικά ο Πίνης άρχισε να «βομβαρδίζει», έχοντας 3/3 τρίποντα σε λιγότερο από 2 αγωνιστικά λεπτά, για να πάρει την σκυτάλη ο εκπληκτικός Μπαλος, ο οποίος με συνεχόμενα ντράιβ πέτυχε 9 πόντους στην περίοδο. Από κοντά Χρυσός, Παπαπέτρου, Ζώρζος, και ο Κουτρούλιας, ο οποίος δεν χαρίστηκε στην πρώην του ομάδα, στην οποία είχε πενταετή συνεχόμενη παρουσία.

Έτσι, σε 4 αγωνιστικά λεπτά το σκορ είχε φτάσει στο 60-59, για να ολοκληρωθεί με ένα επιμέρους σκορ 38-19. Συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν 58 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ