22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καρδιοχτύπησαν για την πρόκριση οι Ρόκετς (vids)

Οι Χιούστον Ρόκετς είδαν τους Γιούτα Τζαζ να είναι ιδιαίτερα μαχητικοί στο «Toyota Center», αλλά βρήκαν τον τρόπο να κερδίσουν με 100-93 και με 4-1 νίκες να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Μόλις ενάμισι λεπτό πριν από το τέλος, το σκορ ήταν 94-93, ύστερα από καλάθι του Ρίκι Ρούμπιο. Οι «μορμόνοι» δεν κατάφεραν να σκοράρουν ξανά μέχρι τη λήξη και οι «ρουκέτες», με ψυχραιμία στο φινάλε, πήραν τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της Δύσης. Ο Τζέιμς Χάρντεν «σταμάτησε» στους 26π., έχοντας επίσης έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, «διπλός» με 16π. και δέκα ριμπάουντ ήταν ο Κλιντ Καπέλα και από 15π. είχαν οι Κρις Πολ και Έρικ Γκόρντον.

https://www.youtube.com/watch?v=34eACWxiKa4

https://www.youtube.com/watch?v=otgL2D0m74o

Ο Ρόις Ο’ Νιλ με 18π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων, 17π. με έντεκα ασίστ είχε ο Ρούμπιο, 15π. με δέκα ριμπάουντ ο Τζο Κράουντερ και 11π. αλλά με 4/12 σουτ εντός παιδιάς, εννέα ασίστ και έξι ριμπάουντ ο Τζο Ίνγκλις. Ακόμα πιο άστοχος ο Ντόνοβαν Μίτσελ, έμεινε στους 12π. με 4/22 σουτ, ενώ ο Ρούντι Γκομπέρ περιορίστηκε σε 12π. και έξι ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=fWnS_1eSFSs

https://www.youtube.com/watch?v=XwKDkFtgQGU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ