13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καρδίτσα…η νέα δύναμη του Θεσσαλικού μπάσκετ

Όταν το καλοκαίρι του 2015, ο Χρήστος Δεληγιάννης αποσυρόταν από την ενεργό δράση, και αναλάμβανε διοικητικό πόστο στον ΑΣ Καρδίτσας, συμπορευόμενος με τον πατέρα του Θωμά, που ήταν, και παραμένει πρόεδρος του συλλόγου, ελάχιστοι πίστευαν ότι ο Θεσσαλικός σύλλογος θα έφτανε στο κατόπι της Basket League.

Ο ΑΣΚ, ο οποίος μόλις είχε ανέρθει στην Γ' Εθνική, ανέβηκε τάχιστα τις κατηγορίες, και βρέθηκε πέρυσι στην Α2 Ανδρών, και στην πρώτη του σεζόν κατάφερε να κάνει τον δικό του πρωταθλητισμό, και να παραμείνει με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στην κατηγορία, αποφεύγοντας τα πλέι άουτ. Φέτος, και με την εμπιστοσύνη στον Γιάννη Τζήμα να συνεχίζει, βρέθηκε στην τρίτη θέση, δηλαδή μόνο κάτω από τους Ιωνικό και Ηρακλή, δείχνοντας μια ομάδα και μια διοίκηση που εργάζεται μεθοδικά και αποτελεσματικά προς τον στόχο της, και πάνω από όλα τυγχάνει τον σεβασμό και την αναγνώριση όλης της μπασκετικής κοινότητας.

Η Θεσσαλική ομάδα όχι μόνο έχει συσπειρώσει τον κόσμο της πόλης δίπλα της, αλλά έκανε και την κίνηση ματ, δηλαδή αυτή που γιγαντώνει κάθε σύλλογο. Δημιούργησε το νέο της κλειστό, το οποίο βρίσκεται στην τελική της φάση, εγκαταστάσεις σύγχρονες που είναι ικανές να ωθήσουν τον ΑΣΚ στο επόμενο βήμα του, που δεν είναι άλλο από την καθιέρωση και την άνοδο στην Α1.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ