22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καλάθης: «Πρέπει να παίζω καλύτερα»

Ο Νικ Καλάθης αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση αλλά και στο μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο γκαρντ των «πράσινων»:

«Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Είναι μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Φνέρμπαχτσε. Πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας και να το δείξουμε στο παρκέ. Ελπίζω να μην το... συζητάμε άλλο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η Φενέρ παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague και πρέπει να μπούμε δυνατά για τη νίκη».

Για τις εμφανίσεις του στα προηγούμενα παιχνίδια: «Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Πρέπει να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να πάρω την ομάδα πάνω μου. Πρέπει να παίζω καλύτερα. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής πρέπει να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. 

Δεν νιώθω πίεση. Η  δουλειά μου είναι να κάνω τα πάντα στο παρκέ. Για μένα, πρέπει να βρω τι είναι το καλύτερο για την ομάδα και να την οδηγήσω στη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να κάνω την ομάδα καλύτερη. Πρέπει να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να γίνουν καλύτεροι και να τους αξιοποιώ ακόμα καλύτερα».

Για το αν νιώθει επιπλέον πίεση στους ώμους του μετά τις κακές εμφανίσεις: «Δεν νιώθω επιπλέον πίεση. Όπως είπα είναι δουλειά μου να οδηγώ την ομάδα στη σωστή κατεύθυνση και δεν το έκανα στα προηγούμενα ματς. Είμαι έτοιμος για τον επιθετικό ρυθμό της ομάδας. Πρέπει να ελέγχω την ομάδα. Δεν είναι πίεση, αλλά πρέπει να παίζω καλύτερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ