22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ισοφάρισαν οι Σίξερς (vid)

Αυτή τη φορά οι Σιξερς δεν έκαναν το ίδιο λάθος. Ούτε ο Μπεν Σίμονς, ο οποίος μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Νετς τα είχε βάλει με τους οπαδούς, που είχαν αποδοκιμάσει την ομάδα. Αυτή τη φορά σταμάτησε να μιλάει και άρχισε να παίζει το μπάσκετ που ξέρει, οδηγώντας τους Σίξερς σε επιβλητική νίκη με 145-123, με την οποία ισοφάρισαν 1-1 τη σειρά και τη στέλνουν στο Μπρούκλιν.

Ο Σίμονς σημείωσε τριπλ νταμπλ με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ και ήταν ο καταλύτης της νίκης, η οποία ήρθε εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα στην τρίτη περίοδο οι Σίξερς σκόραραν 51 πόντους, σημειώνοντας ρεκόρ για τα πλέι οφ του ΝΒΑ! Ο Τζόελ Εμπίιντ, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, έπαιξε λιγότερο απ' όσο συνήθως, πρόλαβε όμως να σκοράρει 23 πόντους και να μαζέψει 10 ριμπάουντ, ενώ ο αναπληρωματικός του, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, τα πήγε περίφημα σκοράροντας 16 πόντους.

Από τους Νετς, που κατέρρευσαν στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σπένσερ Ντινγουίντι σκόραρε 19 πόντους και ο Ντ'Άντζελο Ράσελ 16.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ