11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η «πρώτη» του Πανιωνίου στο «Σοφία Μπεφόν» (pics)

Στο νέο «σπίτι» του, εκεί όπου θα δώσει τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League, μπήκε ο Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν την Τρίτη (19/02) την πρώτη προπόνησή τους στο «Σοφία Μπεφόν», στο Παλαιό Φάληρο, στο οποίο θα παίξουν στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους φέτος -στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου- απέναντι στο Λαύριο, τον Ολυμπιακό, το Περιστέρι, την ΑΕΚ και το Χολαργό.

Η ανακοίνωση: «Την πρώτη προπόνησή της στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα της για πέντε αγώνες στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος ΒΕΤSHOP Βasket League, πραγματοποίησε (19/02) η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, με διάρκεια τριών ωρών.

Τους «κυανέρυθρους» καλωσόρισε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης που παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και είχε συνομιλία με τον πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και τον διευθυντή κ. Χρήστο Χριστοδούλου, ενώ ο ο υπεύθυνος της εγκατάστασης και πρώην παίκτης μπάσκετ του Παλαιού Φαλήρου, κ. Βαγγέλης Καβάσιλας, φρόντισε για όλα τα διαδικαστικά θέματα φιλοξενίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο γήπεδο «Σοφία Μπεφόν».

Οι φωτογραφίες είναι από την ΚΑΕ Πανιώνιος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ