17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ηττα… δυστοκίας του νευρικού ΠΑΟΚ από την Βενέτσια

Πολύ νευρικός και πολύ άστοχος εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα και έχασε στην έδρα της Βενέτσια με 69-59 στο πρώτο ματς των ομίλων του Basketball Champions League. Πολύ χαμηλά τα ποσοστά ευστοχίας του "δικέφαλου" που ήταν μέσα στο ματς για 35 λεπτά αλλά δεν βρήκε το ξέσπασμα νίκης που αναζητούσε.

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, με τον ΠΑΟΚ να έχει στόχο να χαμηλώσει το τέμπο και να βγάλει εκτός ρυθμού τους Ιταλούς. Το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, μόνο που είχε και ο ίδιος σοβαρό επιθετικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να πάρει πλεονέκτημα. Το ρεσυτό 43-35 του ημιχρόνου ακολουθήθηκε από μια εκατέρωθεν άστοχη τρίτη περίοδο, στο φινάλε της οποίας όμως οι Ιταλοί έκαναν ένα μικρό σερί και έκλεισαν με διψήφια διαφορά, στο 56-46.

Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε την αντεπίθεσή του από το 57-53 στο 35', παρέμεινε άστοχος όμως και κυρίως χωρίς να έχει περιφερειακή βοήθεια ο πολύ καλός Μορέιρα, οι γηπεδούχοι βρήκαν ένα μικρό σερί και η πρώτη φετινή προσπάθεια έληξε άδοξα για την ελληνική ομάδα.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ: Ο Μίτσελ Ουάτ δεν ήταν στην αρχική πεντάδα της Βενέτσια, αλλά ήταν ο μεγάλος της πρωταγωνιστής. Ο Αμερικανός ψηλός ήταν ασταμάτητος σε ό,τι κι έκανε, σκόραρε με άνεση, έφεθιρε τους ψηλούς του ΠΑΟΚ με φάουλ, ευστόχησε και στις βολές και οδήγησε εκ τους ασφαλούς την ομάδα του στην νίκη.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οταν σε ένα εμφανώς νευρικό, κλειστό και χαμηλού ρυθμού παιχνίδι κάνεις 21 λάθη, όσα ο ΠΑΟΚ, έναντι 9 του αντιπάλου τότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη άλλων στατιστικών στοιχείων για να εξηγηθεί η κατάληξη του αγώνα.

 Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης  ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ