20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ζηλεύει ο Λεμπρόν τον Τζόρνταν; (vid+pic)

Μοναδική προσδοκία των απανταχού οπαδών της πορτοκαλί μπάλας, αποτελεί η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων για τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Σικάγο Μπουλς, που θα ξεκινήσει να προβάλετε στις 19 Απριλίου στο ESPN (και από τις 20 στο Netflix), με 2 επεισόδια την εβδομάδα. 

Την ίδια ώρα οι δημοσιογράφοι του FOX Sports, Κρις Μπρουσάρντ και Ρομπ Πάρκερ, δε χάτηκαν καθόλου με την πρόσφατη ανάρτηση του Λεμπρόν Τζέιμς στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, στο οποίο ανέφερε: «Σκέφτομαι να κάτσω και να απαριθμήσω ορισμένα από τα πιο αξιομνημόνευτα παιχνίδια και στιγμές της καριέρας μου. Ίσως μέσα από το Instagram Live ή απλώς να το φιλμάρω και να το κρατήσω για κάποια άλλη στιγμή».

Θεώρησαν ότι το timing της εν λόγω προσπάθειας θα ήταν το λιγότερο άστοχο έως και κατακριτέο, αφού όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά, είναι μια κλασσική κίνηση εντυπωσιασμού του Λεμπρόν Τζέιμς, που θέλει να "κλέψει" λίγη από τη δόξα του MJ.

Ανλυτικά όσα αναφέρουν: «Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προσπαθεί να επισκιάσει το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν! Τι παράξενο timing, έτσι ξαφνικά να κάνει αυτό το tweet ενώ αυτές τις μέρες προωθούν το ντοκιμαντέρ. Είναι ο κλασικός ΛεΜπρόν, ζηλεύει. Πόσο προβλέψιμος… Ο Τζόρνταν κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ του και ΤΩΡΑ ο ΛεΜπρόν αποφασίζει να κυκλοφορήσει τα καλύτερα highlights του, σαν να προσπαθεί να μετρηθεί με τον Τζόρνταν, συνεχίζοντας την προσπάθεια του να πείσει τον κόσμο ότι είναι καλύτερος από αυτόν! Είμαι σίγουρος ότι οι φαν του ΛεΜπρόν θα το αγαπήσουν…»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ