17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ερυθρόλευκες» αποβάσεις! (vids)

Η 1η μέρα της 10ης αγωνιστικής ανέδειξε μεγάλους νικητές τους φιλοξενούμενους, κατά κύριο λόγο, αφού ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Άλμπα στην Γερμανία, ο Ερυθρός Αστέρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Ζαλγκίρις μέσα στο Κάουνας και η Εφές... απέδρασε από το Μιλάνο. Μοναδική ομάδα που κράτησε την έδρα της ανέπαφη ήταν η Βαλένθια που νίκησε την Χίμκι, πραγματοποιώντας μία μίνι έκπληξη.

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής. Πέρασε μέσα από τη Zalgirio Arena με 61-59 και έδωσε τέλος στο σερί τριών ηττών του, επεκτείνοντας παράλληλα εκείνο των Λιθουανών που έχασαν και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους και είναι πλέον στο 3-7, ρεκόρ που έχουν πλέον και οι Σέρβοι. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Ο Ολυμπιακός σταμάτησε το transition της Άλμπα Βερολίνου, ήταν εύστοχος, πήρε βοήθεια από όλους τους παίκτες του και έφτασε σε μια εύκολη εκτός έδρας νίκη με το 99-80 επί των Γερμανών, οι οποίοι είχαν και πάλι αρκετές απουσίες. MVP για την ομάδα του Κεμζούρα ο Ρούμπιτ που τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα σε 23′. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Η Εφές πήρε το ντέρμπι κορυφής, επικρατώντας με 81-76 μέσα στο Μεδιολάνουμ Φόρουμ της Μιλάνο και έφτασε στο 8-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα μία φορά ο Σέιν Λάρκιν με 19 πόντους σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο. Η ομάδα του Μεσίνα έπεσε έτσι από την 1η θέση της βαθμολογίας την οποία απολαμβάνει μόνη της μέχρι αύριο (22/11) η τουρκική ομάδα. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Η Βαλένθια υπερασπίστηκε την έδρα της και την... τιμή των γηπεδούχων της αγωνιστικής επικρατώντας της Χίμκι με 89-84. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου φτάνοντας στο 4-6 ενώ η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις θα επιστρέψει πίσω στη βάση της με ρεκόρ 6-4. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ ενώ αθόρυβη δουλειά έκανε ο Μάικ Τόμπει με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=brcoi3rx_2E

https://www.youtube.com/watch?v=gvqkHKu7_x8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ