22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιτέλους χαμόγελα στη Φενέρ!

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Βιλερμπάν με 88-72 στη Γαλλία και έφτασε τις τρεις νίκες στις δέκα πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς επέστρεψε στις νίκες μετά από καιρό και θέλει αυτό να αποτελέσει το έναυσμα για ένα μεγάλο σερί.

Το παιχνίδι στη Γαλλία ξεκίνησε με μία προσωπική κόντρα ανάμεσα στον Γεκιρί και τον Ουίλιαμς, οι οποίοι έπαιζαν μόνοι τους, αφήνοντας τους υπόλοιπους να είναι απλοί θεατές. Με τους δύο ψηλούς να τραβάνε το... κουπί στην επίθεση η 1η περίοδος βρήκε νικητές τους Τούρκους με 19-16. Στη 2η περίοδο Στίματς και Μαχμούτογλου αποτέλεσαν στηρίγματα για τον Αμερικάνο της Φενέρ και η διαφορά μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, δίνοντας στην ομάδα του Ζοτς μία διαφορά ασφαλείας, με το σκορ στο 36-48.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα. Η Βιλερμπάν προσπάθησε να μειώσει στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου και έδειχνε να τα καταφέρνει. Ωστόσο, οι Τούρκοι δεν ήταν διατεθειμένοι να χύσουν... την καρδάρα με το γάλα και επέστρεψαν δυναμικά, πηγαίνοντας στην 4η περίοδο με +15 (52-67). Στην 4η περίοδο ο Λάιτι προσπάθησε να μειώσει για ακόμα μία φορά για τους γηπεδούχους, αλλά η Φενέρ δεν έλεγε να κάνει πίσω και με 9/13 τρίποντα δεν μπορούσε παρά να πάρει την εύκολη νίκη με 88-72. Ο Κώστας Σλούκας ήταν εξαιρετικός τελειώνοντας το ματς με 8 πόντους και 8 ασίστ.

Ο MVP: Ο Βλάντιμιρ Στίματς ήταν εκπληκτικός και με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ, αποδεικνύοντας πως έχει θέση στο ρόστερ των Τούρκων

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Με 9/13 τρίποντα ήταν μάλλον... απίθανο να χάσει η Φενέρ αυτό το παιχνίδι.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ