19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επανέρχεται αλλαγμένη η Α2

Ως μικρή προετοιμασία χρησιμοποίησαν η ομάδες της Α2 την διακοπή, και μετά από 15 ημέρες επανέρχονται στην ενεργό δράση, άλλες όντας ενισχυμένες και άλλες έχοντας επιστροφές από τραυματισμούς, ενώ υπάρχει και νέος προπονητής που θα κάνει την πρώτη του.

Ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή, μην έχοντας ουσιαστικά και ανάγκη να το κάνει, ενώ θα βρεθεί στην Αγιά και το παιχνίδι με τον Ερμή ενισχυμένος με τον Ολλανδό σέντερ, Ρόλαντ Σάφτενααρ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Θυμίζουμε ότι αγωνίστηκε μόνο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Ο Ηρακλής ταξιδεύει στην κοντινή Καστοριά, και σε αυτό το παιχνίδι θα κάνει την πρώτη του ο Κώστας Μέξας ο οποίος διαδέχτηκε τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.

Στον Ιπποκράτη, ο Σάββας Συμεωνίδης δούλεψε πως θα ενσωματώσει αρμονικά τον Γιάννη Ψαθά, ο οποίος φάνηκε ανέτοιμος στο παιχνίδι με το Μαρούσι, και αγωνίστηκε για λίγο περισσότερο από τέσσερα λεπτά. Το ίδιο θα έπραξε και ο Γιώργος Σκαραφίγκας με τον Γιώργο Λάππα, με τον Ερμή Αγιάς να διακόπτει τη συνεργασία του με τον Γιάννη Τόζιο. Στον Διαγόρα Δρυοπιδέων δεν υπήρξε κάποια αλλαγή, με την τρικυμία να περνάει, και όλοι να κοιτάζουν σε νέο ξεκίνημα.

Στο Μαρούσι ο Κώστας Κεραμιδάς δουλεύει στο πως θα ενσωματώσει τον Στέφαν Κνέζεβιτς στην ομάδα του, ενώ η η Καβάλα ήταν η ομάδα που έκανε τις περισσότερες αλλαγές. Ο Σέρβος γκαρντ, Λούκα Μίτροβιτς αποχώρησε, με τον Γάλλο σέντερ Ματ Γκαμπερόνι να παίρνει την θέση του, ενώ στην περιφερειακή γραμμή προστέθηκε ο Νίκος Χουχούμης. Παίκτη στην περιφερειακή γραμμή του πρόσθεσε και ο Χαρίλαος Τρικούπης, υπογράφοντας τον έμπειρο γκαρντ, Γιάννη Δεμερτζή, ενώ αλλαγές υπήρξαν και στην Πάτρα.

Ο Απόλλων Πατρών ήταν η ομάδα που μαζί με την Καβάλα έκανε διπλή αλλαγή, ελπίζοντας σε καλύτερο αποτελέσματα. Αποχώρησε ο Ρασάντ Μπελ, αλλά και ο 23χρονος ομογενής γκαρντ, Τόμι Πάπας, ενώ λύθηκε οριστικά το συμβόλαιο του Γιάννη Καραμαλέγκου. Στην Περιβόλα έφτασε ο πολύπειρος γκαρντ, Χρυσόστομος Στεφανίδης, αλλά και ο Ρώσος ψηλός Αντον Καζαρνοφσκι.

Τέλος, αν κάποιος προσπαθήσει να λύσει τον γρίφο του ρόστερ που θα παρατάξει ο Εθνικός, ίσως κάνει και λάθος. Τα δεδομένα λένε ότι αποχώρησε ο Σέρβος Νίκολα Στανόγιεβιτς, ενώ προπονούνται έχοντας επιστρέψει Ανδριανός Περδικάρης και Μάριος Σκιαθίτης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ