19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ενισχύεται με Μπουτερλεβίτσιους η Καβάλα (vid)

Τον αντικαταστάτη του Ματ Γκαμπερόνι φαίνεται πως βρήκε η Καβάλα, η οποία συμφώνησε με τον Λιθουανό, Σίμας Μπουτερλεβίτσιους (2,00 - 30 ετών),  ο οποίος καλείται να την ενισχύσει ως το τέλος της σεζόν, και να συνεισφέρει στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον άμεσο υποβιβασμό.

Η διοίκηση της ομάδας της Μακεδονίας είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, θέλοντας να μπορέσει να περάσει έναν ακόμη κοινοτικό, μετά το πρόβλημα που είχε ανακύψει με την ξαφνική απώλεια του Γάλλου σέντερ, Ματ Γκαμπορόνι, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Πλέον, η ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη έχει βρει τον εκλεκτό της στο πρόσωπο του 30χρονου Λιθουανού, ο οποίος αγωνίζονταν στην πρώτη κατηγορία της χώρας του, και συγκεκριμένα στην Νεβέζις, στην οποία σε 17 παιχνίδια είχε 3,6 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.

Ο Σίμας Μπουτερλεβίτσιους, ο οποίος έχει αγωνιστεί για πέντε σεζόν στην Λιέτβους Ρίτας, στην οποία συμμετείχε και στην Ευρωλίγκα αλλά και στον Eurocup , διακρίνεται για την αυταπάρνηση του στο παιχνίδι, στην αμυντική του προσήλωση, ενώ την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε και στην Γαλλία με την Ετουάλ Σαρλεβίλ με την οποία σε 36 παιχνίδια είχε 5,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ. Για το αν θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό (2/2, 17:00) κρίσιμο παιχνίδι με το Μαρούσι, αυτό δεν έχει γίνει γνωστό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ