17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Είδη πρώτης ανάγκης αντί εισιτηρίoυ στo «Δ. Τόφαλος»

Την «Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης», που διοργανώνεται για έβδομη διαδοχική χρονιά στην Πάτρα, στηρίζει και φέτος ο Προμηθέας.

Στόχος της δράσης είναι η συγκέντρωση ειδών πρώτων ανάγκης, τροφίμων και φαρμάκων, για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από την πατρινή ΚΑΕ όποιος φίλαθλος συμβάλει στην προσπάθεια θα μπορέσει να παρακολουθήσει με δωρεάν πρόσκληση, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει το αντίτιμο του εισιτηρίου δηλαδή, την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/04, 16.45) στο «Δημήτρης Τόφαλος» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ανακοίνωση: «Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 25ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της Betshop.gr Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Πανιώνιο ΓΣΣ. Η μάχη για την είσοδο στην τετράδα έχει «πάρει φωτιά» με τον Προμηθέα, που προσπαθεί να περάσει το 3ο Περιστέρι ή τον 4ο ΠΑΟΚ, ώστε ν’ αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας στον 1ο (προημιτελικό) γύρο των play-off, να θέλει μόνο την νίκη απέναντι στον πολύ φορμαρισμένο Πανιώνιο, που εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 16:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 10:00-18:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Παράλληλα, όμως στο πλαίσιο της συμμετοχής του Προμηθέα στην «Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης», που διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από τη Δευτέρα 15/4 μέχρι το Σάββατο 20/4 και περιλαμβάνει δεκάδες δράσεις ευαισθητοποίησης, αλληλεγγύης και πρόληψης σε συνεργασία της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος-Διεύθυνση Υγείας και άλλους φορείς όποιος φίλαθλος φέρει στο γήπεδο σακούλα με τρόφιμα, φάρμακα ή είδη πρώτης ανάγκης θα έχει δικαίωμα να λάβει πρόσκληση για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, χωρίς να πληρώσει το σχετικό αντίτιμο για εισιτήριο. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Είδη πρώτης ανάγκης προς συγκέντρωση:
-Τρόφιμα: Τυποποιημένα τσουρέκια, κουλουράκια και πασχαλινά σοκολατένια αυγά, γάλα εβαπορέ, λάδι, ξύδι, ρύζι, κριθαράκι, ζυμαρικά, όσπρια (φασόλια, φακές κ.τ.λ.), αλεύρι, σάλτσα τομάτας, είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί συσκευασμένοι), άνθος αραβοσίτου, αλάτι, πιπέρι, πουρές συσκευασμένος, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα.
-Είδη προσωπικής υγιεινής: είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος), προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κ.λπ.), είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μπατονέτες, σερβιέτες, πάνες ακράτειας), είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, λαδόκολλα, σακούλες απορριμμάτων), χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες).
Περισσότερες πληροφορίες για την «Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης»: http://eka.pelopevents.gr/

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται από 15 έως 20 Απριλίου και περιλαμβάνει δράσεις σε αρκετές περιοχές της περιφέρειας όπως Πάτρα, Κάτω Αχαΐα, Αίγιο, Καλάβρυτα, ΕρύμανθοςΑγρίνιο, Πύργος. Η συνεργασία των πόλεων ήταν ένα βήμα που ξεκίνησε το 2018, όπου η ανταπόκριση του κοινού και των συμμετεχόντων μας οδήγησαν στην καθιέρωσή της. Σκοπός όλων είναι η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Ε.Κ.Α) να αποτελέσει μια ευκαιρία συνεργασίας της κοινωνίας και ενίσχυσης της συνοχής της. Στο πλαίσιο των δράσεων της Ε.Κ.Α. περιλαμβάνονται ενέργειες συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης, εξωραϊσμός κοινοχρήστων χώρων, αθλητικά δρώμενα, εκδηλώσεις, δωρεάν εξετάσεις διαγνωστικών ελέγχων καθώς και διάφορες ενημερωτικές συναντήσεις και δράσεις για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και πρόνοιας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ