21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δύσκολα η «Γκράνκα» με καλό Μπουρούση, κατρακυλάει η Μπασκόνια (vids)

Η Γκραν Κανάρια νίκησε δύσκολα την Σαν Πάμπλο Μπούργκος εντός έδρας (92-89), ενώ η Μπασκόνια υπέστη νέο διασυρμό, αυτήν τη φορά στην έδρα της Σαραγόσα (101-80).

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη βελτίωσε το ρεκόρ της σε 8-7 κι έπιασε στην πέμπτη θέση τους ηττημένους, ενώ συγκάτοικος είναι και η Μπιλμπάο. Όσον αφορά τον αγώνα που έγινε στη Σαραγόσα, οι γηπεδούχοι «σκόρπισαν» τους Βάσκους οι οποίοι παραπαίουν. Οι μεν θριαμβευτές ανέβηκαν στο 12-3 και περιμένουν να δουν με ποια εκ των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης θα μοιράζονται από αύριο (29/12) τη δεύτερη θέση, ενώ η Μπασκόνια έπεσε στο 7-8 και την 13η θέση.

Ο Γιάννης Μπουρούσης με 15 πόντους ήταν εξαιρετικός και ο δεύτερος σκόρερ της «Γκράνκα», ενώ πρώτος ήταν ο Ματ Κοστέλο με 19. Για τους ηττημένους ο Θαντ Μακ Φάντεν ξεχώρισε με 21, αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Λίγες ημέρες μετά τη «βαριά» ήττα από την Άλμπα στο Βερολίνο, η Μπασκόνια έγινε «σάκος του μποξ» και στη Σαραγόσα από την τοπική ομάδα. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έχει κατορθώσει να βελτιώσει την εικόνα του κλαμπ, καθώς παίζει ακόμα χειρότερα σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση. Ο Ντίλαν Ένις με 19 πόντους ήταν με διαφορά ο καλύτερος για τους νικητές, ενώ ο Σαβόν Σιλντς ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από το «ναυάγιο» των Βάσκων, με 28 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από τα παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ