13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δωρεάν είσοδος στη φιέστα του Παναθλητικού

Η ώρα της… στέψης έφθασε για τον Παναθλητικό Συκεών, ο οποίος έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό και μαθηματικά τον τίτλο στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών, όντας αήττητος μέχρι στιγμής, και θα επανέλθει -τη νέα αγωνιστική περίοδο- στη μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτριες της Βιβής Διαβολεμένου θα δώσουν την Κυριακή (21/04, 13.00) τον τελευταίο φετινό αγώνα τους, στο κλειστό του Επταπυργίου, με αντίπαλο την Α.Ε. Πυλαίας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει η φιέστα ανόδου, με την είσοδο για τους φιλάθλους να είναι ελεύθερη, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι γηπεδούχες.

Η ανακοίνωση: «Η φιέστα των Πρωταθλητών της Α2 Γυναικών, η μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια του Παναθλητικού Συκεών, θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή στις 13.00 στο Επταπύργιο όπου θα διεξαχθεί κι η τελευταία αγωνιστική (ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-Α.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ) του πρωταθλήματος. Η γυναικεία ομάδα του συλλόγου, μετά την εκπληκτική πορεία της, θα επιδιώξει παράλληλα να κλείσει αυτή τη μοναδική χρονιά με νίκη μπροστά στο κοινό της, διατηρώντας το αήττητο για 22η αγωνιστική! Μετά τη λήξη του αγώνα θα ολοκληρωθεί η μεγάλη γιορτή με την απονομή του κυπέλλου από την Ε.Ο.Κ. και με πολλές εκπλήξεις και δώρα για μικρούς και μεγάλους! Η είσοδος για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ