23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διέξοδος με… ευλογίες του Προμηθέα

Το "αγκάθι" του προγράμματος της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.Gre Basket League... αφαιρέθηκε, αφού αποδείχθηκε ότι όταν υπάρχει καλή διάθεση τα προβλήματα λύνονται.

Ο κύριος όγκος της αγωνιστικής πάει για το Σάββατο 5/5, ενδιάμεσα στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, άρα εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσαν να παίξουν εκεί ΑΕΚ - Προμηθέας, με τους "κιτρινόμαυρους" να διεκδικούν το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στις αρχικές διαβουλεύσεις είχε φανεί αδιέξοδο, με την ΑΕΚ να ζητάει να παίξει το αργότερο Σάββατο 28 Απριλίου, για να δοθεί μετά ένα ρεπό και να φουλάρει για το φάιναλ φορ, ο Προμηθέας δεν ήθελε να παίξει νωρίτερα από την Δευτέρα 30 Απριλίου, αφού είχαν κανονιστεί ρεπό και άδειες στους δικούς του παίκτες.

Η λύση βρέθηκε και δεν ήταν καν η... ενδιάμεση της Κυριακής 29 Απριλίου, αλλά το Σάββατο που ζητούσε η ΑΕΚ. Οι Πατρινοί ενημέρωσαν ότι αποδέχονται την πρόταση, αφήνοντας κατά μέρους το... δια ταύτα δηλαδή ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα ντέρμπι στόχων και κρίνοντας ότι προέχει να συνδράμουν όσο περνάει από το χέρι τους, στη  καλύτερη δυνατή προετοιμασία μιας ελληνικής ομάδας που θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο, με όσα καλά αυτό συνεπάγεται συνολικά αν επιτευχθεί ο στόχος.

Κάπως έτσι λύθηκαν τα χέρια του ΕΣΑΚΕ που ήταν στην μέση και φυσικά επιδίωκε μια λύση που δεν θα άφηνε κάποιον δυσαρεστημένο και σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση του συνολικού προγράμματος, αφού πλέον απομένει η συνεννόηση με την ΕΡΤ για τις ώρες διεξαγωγής και κάλυψης των υπόλοιπων αγώνων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ