22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δεν κατεβαίνει στη Γ’ Εθνική η Γαλάτιστα

Στο Τοπικό προτιμάει να παραμείνει η Γαλάτιστα, παρότι κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ ΕΚΑΣΧ κι εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το συγκρότημα της Χαλκιδικής δεν θα επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίας, τη σεζόν 2018-2019, παρά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα όπως αποφασίστηκε κατά το πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο των μελών της. Εξέδωσε, μάλιστα, και ανακοίνωση εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν σε αυτήν την απόφαση.

Η ανακοίνωση: «Δεδομένων των δεσμεύσεων των αρμοδίων φορέων σχετικά με την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας έως τον Αύγουστο του έτους 2018, που παραμένουν ανολοκλήρωτες, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Διοικητικού Συμβουλίου μας, γίνεται ομόφωνα δεκτό από τα μέλη του σωματείου ότι δεν είναι εφικτή η συμμετοχή της Πρωταθλήτριας Χαλκιδικής στην Τρίτη (Γ’) Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης Ανδρών. Η μη υλοποίηση του έργου αυτού στο χωριό της Γαλάτιστας, και κατ’ επέκταση η ανυπαρξία χώρου προπονήσεων και εκγύμνασης των αθλητών μας, καθώς και η έλλειψη διάθεσης χρηματοδότησης από μεγάλους χορηγούς της περιοχής μας, κατόπιν διερευνητικών συζητήσεων που πραγματοποιήσαμε, εκτοξεύουν στα ύψη τα έξοδα της τυχόν συμμετοχής μας σε Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης, οι ανάγκες της οποίας είναι δυσβάσταχτες για τη Διοίκηση και δυσανάλογες με τις οικονομικές δυνάμεις του ΑΟΓ, δεδομένης της επικρατούσας κατάστασης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ