21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιατράς: «Αν μπορούσα θα έβγαζα εκτός τον Ματσιούλις»

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ στην συνέντευξη τύπου και αστειευόμενος αναφέρθηκε στην επιθυμία του να μείνει εκτός τελικού ο Γιόνας Ματσιούλις.

Αναλυτικά ο Μάκης Γιατράς δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε στην Κρήτη, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να είναι άνετη η παραμονή και η προετοιμασία μας. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Σκοπός μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο. Ξέρουμε πως απέναντί μας έχουμε μια μεγάλη ομάδα, αλλά θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

«Δώσαμε πολλούς τελικούς σε εισαγωγικά, όπως με τη Βενέτσια, την Μπρέσια και το Περιστέρι. Αύριο όμως είναι πραγματικός τελικός. Και οι δύο ομάδες είναι συνηθισμένες να παίζουν συνέχεια δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Είμαστε όλοι υγιείς, να χτυπήσω ξύλο. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ΑΕΚ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

«Στο σχολείο ψάχναμε να βρούμε τα SOS και δεν τα βρίσκαμε… Η ΑΕΚ έχει παίκτες με τρομερό επίπεδο. Εμείς θα πρέπει να έχουμε δίψα, να ματσάρουμε την εμπειρία τους, αν και έχουμε κι εμείς παίκτες με πείρα. Θα κριθεί στον έλεγχο των ριμπάουντ, του ρυθμού και στα λάθη. Δεν μου αρέσει που το λέω».

«Θα έβγαζα τον Ματσιούλις έξω, γιατί είδα τι προσωπικότητα είναι στο All Star Game».

«Το να παίζουν στον τελικό Προμηθέας-ΑΕΚ δείχνει την ποιότητα των ομάδων. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε την ομάδα μας χρόνο με το χρόνο και να φτιάξουμε φιλάθλους. Η δημιουργία φιλάθλων, όχι μόνο στην Πάρα αλλά σε όλη την Ελλάδα, θέλει καιρό για να γίνει. Μακάρι να παίζουν ΑΕΚ και Προμηθέας τελικούς και τα επόμενα χρόνια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ