18.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βλέπει Βαβάτσικο, Λαανέ η Καστοριά, που πήρε Χρυσόπουλο

Συνεχίζει να ενισχύεται ο ΑΣ Καστοριάς, ο οποίος μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Θωμά Αμπαρά, έκανε το ίδιο και με τον Σάββα Χρυσόπουλο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ερμή Αγιάς, βοηθώντας τα μέγιστα την Θεσσαλική ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην πρώτη της σεζόν στην Α2 Ανδρών.

Εκτός από τον 28χρονο γκαρντ,  η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στους Γιάννη Βαβάτσικο και Ράιτ-Ρίβο Λάανε. Ο Βαβάτσικος (2.01 - 28 ετών) αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Basket League με τον ΓΛ Φάρο, έχοντας σε 23 παιχνίδια 3,9 πόντους και 2,5 ριμπάουντ, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία, ενώ έχει περάσει από Ερμή Αγιά, ΓΣ Λάρισας, Εθνικό Πειραιά, Ηλυσιακό, ΑΕΚ Άργους, Μαρούσι, Νηαρ Ηστ, Ολυμπιάδα Πατρών και Μαντουλίδη. Ο 25χρονος Εσθονός Λαανέ αποτέλεσε τον ιθύνων νου για δυο συνεχόμενες σεζόν στον Εθνικό, ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Σε 33 παιχνίδια είχε 13,4 πόντους, 5,1 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ, αποτελώντας έναν εκ των καλύτερων γκαρντ στο περσινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Σ. Καστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι απέκτησε τον 28χρονο καλαθοσφαιριστή Σάββα Χρυσόπουλο, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Ερμή Αγιάς. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και στην ομάδα της Δόξας Λευκάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ