16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βαρύ το κλίμα για Κεραμιδά στο Μαρούσι

Ο Κώστας Κεραμιδάς αποτελεί ένας από αυτούς τους προπονητές που στιγματίζουν μια εποχή, δημιουργώντας μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερα πλούσια υλικά, και φτάνοντας της αρκετά ψηλότερα από ότι αρχικά όλοι στο Μαρούσι θα είχαν σκεφτεί.

Ο Έλληνας τεχνικός, και επί σειρά ομοσπονδιακός με την Εθνική Γυναικών, ανέλαβε την ομάδα των βορείων προαστίων τον Δεκέμβρη του 2014, όταν και στο ντεμπούτο του η ομάδα του είχε κερδίσει την μετέπειτα πρωταθλήτρια Κύμη με 61-57, διαδεχόμενος τον Αλέξη Καρατζά. Μπορεί εκείνη τη σεζόν το Μαρούσι να μην παρέμεινε στην Β' Εθνική, αλλά δημιουργώντας ένα κορμό αθλητών πήρε συνεχόμενες ανόδους από Γ' και Β' Εθνική, ενώ πέρυσι, και σε μια παραμονή που λίγοι πίστευαν, κράτησε την ομάδα στην Α2, κερδίζοντας στα πλέι άουτ τον Παπάγου.

Φέτος, και με σχεδόν το ίδιο υλικό, και με ένα από τα μικρότερα μπάτζετ στην κατηγορία, φαίνεται ότι η ομάδα των Βορείων προαστίων δύσκολα θα μπορέσει να κρατηθεί, και μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από το Πευκοχώρι αναζητεί τον τρόπο να αποφύγει τον άμεσο υποβιβασμό. Ωστόσο, και όπως όλα δείχνουν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, με Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι και τον πρωταθλητή, Ιωνικό Νικαίας, εντός, θα πορευτεί με άλλο προπονητή, με τον Κώστα Κεραμιδά να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ