19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αφίξεις και φιλικά στην Καλλιθέα (pics)

Στη χώρα μας βρίσκονται πλέον οι τρεις ξένες παίκτριες των Εσπερίδων, Κόρτνι Τζέικο, Σερίς Ουίλιαμς και ΤζάκιΛούνα-Κάστρο.

Οι πρώτες δύο έφθασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί από τις ΗΠΑ και τις υποδέχθηκε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του συγκροτήματος της Καλλιθέας, Χρήστος Αργυρόπουλος, ενώ εν συνεχεία είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και με τον κόουτς Γιώργο Ρουμπελάκη, όπως και με το γυμναστή Βαγγέλη Ανυφαντή. Θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, πριν ενταχθούν στις προπονήσεις των Εσπερίδων. Η Τζάκι Λούνα-Κάστρο, που ήταν και πέρυσι στην ομάδα, πάτησε επί ελληνικού εδάφους λίγες ώρες αργότερα.

«Είναι η πρώτη μου εμπειρία μετά το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και είναι η ιδανική ευκαιρία για εμένα οι Εσπερίδες, για να προσφέρω όσα μπορώ. Ξέρω ότι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά είμαι έτοιμη», ανέφερε η Κόρτνι Τζέικο. Η Σερίς Ουίλιαμς, από την πλευρά της, δήλωσε: «Έχω ήδη αγωνιστεί στην Ελλάδα, πέρυσι στον ΟλυμπιακόΒόλου, και η εμπειρία από τη χώρα δεν είναι νέα. Είναι, όμως, οι Εσπερίδες μια ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις και θέλω να ανταποκριθώ. Για εμένα είναι πρόκληση…». 

Οι Εσπερίδες Καλλιθέας ανακοίνωσαν και τα επόμενα φιλικά τους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, τα οποία είναι…

Τετάρτη 26/09
Κλ. Έσπερος 18.45 Εσπερίδες-Τερψιθέα Γλυφάδας

Παρασκευή 28/09
Κλ. Έσπερος 18.45 Εσπερίδες-Πρωτέας Βούλας

Τετάρτη 03/10
ΔΑΚ Γλυφάδας Ολυμπιακός-Εσπερίδες

Σάββατο 06/10
Κλ. Πατησίων 1ος ημιτελικός τουρνουά Σπόρτιγκ

Κυριακή 07/10
Κλ. Πατησίων «Μικρός» ή μεγάλος τελικός τουρνουά Σπόρτιγκ

Σάββατο 13/10
Κλ. Έσπερος  2ος ημιτελικός «Μπιζάνεια 2018»

Κυριακή 14/10
Κλ. Έσπερος «Μικρός» ή μεγάλος τελικός «Μπιζάνεια 2018»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ