13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο νέος…Ζέφυρος

Τις δικές του κινήσεις συνεχίζει ο Ζέφυρος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα πορευτεί με προπονητή τον Θεόδωρο Αλεξανδρίδη, ενώ ενημέρωσε για τις μεταγραφικές τις κινήσεις, τις παραμονές, αλλά και τις αποδεσμεύσεις.

Αναλυτικά :

-Ο Ζέφυρος συνεχίζοντας τις στοχευμένες μεταγραφές, ανακοίνωσε ότι καλωσορίζει τον Γιώργο Αναστασίου και τον Τάσο Μαυροκεφαλίδη (ανανέωση) στην ομάδα και τους εύχεται μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Πρόκειται για δύο αξιόλογους παίκτες στις θέσεις 2,3 που θα βοηθήσουν σημαντικά στο φιλόδοξο στόχο της ομάδας.

Ο σύλλογος της Περαίας ευχαριστεί την Athleda για την βοήθειά της στην επίτευξη της μεταγραφής του Γιώργου Αναστασίου.

-ΑΘΛΗΤΕΣ που αποδεσμευτηκαν και δεν συνεχιζουν με την ομαδα μας 
Μυστηλιαδης ,,Μαυροματιδης,απο το περσινο ροστερ,και Μυλωνας
τους ευχαριστουμε θερμα ολους
ιδιαιτερα τον Μυστηλιαδη που με την κλαση του 3 χρονια αλλαξε επιπεδο στην ομαδα μας ,αλλα και για τον εξαιρετικο του χαρακτηρα,οι δρομοι μας πιστευουμε θα συναντηθουν ξανα απο αλλο ποστο πλεον ,
θελουμε να ευχαριστησουμε και τον για πολλα χρονια αρχηγο και βασικο παικτη και φιλο της ομαδας μας ΜΥΛΩΝΑ που και αυτος οπως και ο Μυστηλιαδης συνεχιζουν στο τοπικο πρωταθλημα,ο Μυλωνας συνεχιζει με την ομαδα μας ως φιλος και χορηγος.

-Νέες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ανατολικής Ακτής, Ζέφυρος ’02 μέσω του Athlenda Career Program.

Με τον coach Αλεξανδρίδη Θεόδωρο να έχει αναλάβει την οργάνωση, η ομάδα ανακοίνωσε τις μεταγραφές της για τη σεζόν 2018-2019.

Οι νέες μεταγραφές του Ζέφυρς 02 σε ανδρικό και K20 είναι οι: Καλπαξίδης Ηλίας, Βούλγαρης Σωκράτης, Φωτιάδης Ιορδάνης, Γιαννάκης Θάνος, Ζωγράφος Γιάννης και Τσίτσης Πέτρος (Κ20).

Την υπόλοιπη ομάδα συνεχίζουν να στελεχώνουν οι: Ματενίδης Αλέξανδρος, Μάρκου Παύλος, Κανάρας Γιώργος, Τσάμογλου Τάσος, Καλαμαράς Γιάννης, Τσιόγκας Ηλίας, Φαρμάκης Χαριστός και ο αρχηγός της ομάδας Μυτηλιναίος Άρης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ