20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο γερός “συμπαίκτης” στην Λάρισα!

Ο Γυμναστικός/Φάρος γύρισε γρήγορα σελίδα, η προσπάθεια λύσης των συσσωρευμένων προβλημάτων εντείνεται και είναι κοντά στο αίσιο τέλος, όμως, η ιστορία έχει μεγάλο βάθος. Ο Βαγγέλης Τσάπας, που έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις τις διαπραγματευτικές του ικανότητες δεν μπήκε μόνος στον... ωκεανό και παρότι είναι αυτός που φαίνεται λόγω της χρόνιας ενασχόλησής του με το μπάσκετ, έχει από πίσω ισχυρούς συμπαίκτες. Ο κυριότερος εξ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Παντελής Μπούμπουρας. Κι αν στον χώρο του μπάσκετ το όνομά του δεν λέει πολλά, αυτό του Γιάννη Γιαννάκη που είναι ο άμεσος συνεργάτης του, λέει.

Ο Μπούμπουρας είναι ένας Ελληνας από την Λήμνο με έντονη δράση στην Οδησσό και τον εκεί ελληνισμό, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ισχυρότατο οικονομικό παράγοντα, ο οποίος εσχάτως έχει αρχίσει να ασχολείται με το άθλημα. Στις μεγαλοπρεπείς εκδηλώσεις για την επέτειο από τα 223 έτη ίδρυσης της Οδησσού, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο αφού διατηρεί εκεί ζωντανό το ελληνικό στοιχείο, είχε πάρει τους βετεράνους του Ολυμπιακού, ενώ λίγο καιρό αργότερα προχώρησε στο "Ιδρυμα Παναγιώτη Φασούλα", εγκαινιάζοντας μια συνεργασία με την "αράχνη" του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Παντελής Μπούμπουρας, ο οποίος κατάγεται από την Λήμνο και έχει έντονη δράση και στην τοπική κοινωνία, υπήρξε συνεργάτης και του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, κάποτε ιδιοκτήτη του μπασκετικού Ηρακλή, ενώ πλέον στα θέματα του μπάσκετ το δεξί του χέρι είναι ο Γιάννης Γιαννάκης, με την μακρόχρονη πορεία στο ελληνικό μπάσκετ ως μάνατζερ στον Αρη και τον Ολυμπιακό επί Ιωαννίδη και στις δύο περιπτώσεις και μετέπειτα στον Πανιώνιο.

Το καθεστώς της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Τσάπα, ο οποίος πιστώνεται την έυρεση συμπαίκτη εξ ου και η εμπλοκή του, δεν είναι γνωστό με λεπτομέρειες, αν και λογικά όταν μπουν σε μια σειρά τα πολλά εκκρεμή θέματα του Γυμναστικού, λογικά θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ