17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Από τους 313 πόντους στη Νίκαια στους 84 στην Ελευθερούπολη

Μπορεί τα δυο παιχνίδια να απείχαν 229 πόντους, αλλά η σημασία της νίκης είναι ίδια, και ειδικά για την Ελευθερούπολη, η οποία επικράτησε των Μαχητών με 43-41, και βρίσκεται κοντά στην άνοδο στην Α2 Ανδρών.

Έτσι, και βάσει στατιστικών από τους 313 πόντους που σημείωσαν χθες (20/4), σε ένα ιστορικό παιχνίδι αναφορικά με τα ρεκόρ του, Ιωνικός και Εθνικός, σήμερα (21/4) ήρθε η απόλυτη ανατροπή, με το παιδικό σκορ που σημειώθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θυμίζοντας το 42-40 με το οποίο είχε νικήσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό το 1994, σε παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας που είχε διεξαχθεί στο κλειστό του Σπόρτιγκ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με 8-10  για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Ιωνικός, στο χθεσινό παιχνίδι, και στο 197-116, πέτυχε 48 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, δηλαδή 5 περισσότερους από όσους η Ελευθερούπολη σε 40 λεπτά αγώνα.

Η συγνώμη της Ελευθερούπολης

Σήμερα όλοι ανεξαιρέτως, από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο παίκτη πρέπει να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Ελευθερούπολης, που σε κάθε παιχνίδι είναι παρών στο γήπεδο! 
Η εμφάνιση μας ήταν αποκαρδιωτική, αλλά σε κάθε περίπτωση πετύχαμε τον στόχο μας. Η ομάδα κέρδισε έστω και με κακή εμφάνιση την ομάδα του Πειραματικού και ταυτόχρονα το Αγρίνιο έχασε μέσα στην έδρα της Γέφυρας.
Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΟΔΟΥ. 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ...
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ