21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αποφάσεις για Τσάλμερς

Από τις 4 Νοεμβρίου, οπότε ο Μάριο Τσάλμερς υπέγραψε το συμβόλαιό του και η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτησή του έχει περάσει ένας μήνας. Για την ακρίβεια, ένας μήνας και μία ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του πρέπει να πάρουν την απόφασή τους για το τι θα κάνουν με τον Αμερικανό.

Διότι με βάση την αρχική συμφωνία μαζί του, με τη συμπλήρωση ενός μηνός η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να τερματίσει τη συνεργασία με τον παίκτη χωρίς περαιτέρω αξιώσεις από την πλευρά του. Παίρνει το μηνιάτικο και φεύγει, δηλαδή. Αν όμως παρέλθει ο μήνας χωρίς να τερματιστεί η συνεργασία, τότε το συμβόλαιο ανανεώνεται ως το τέλος της σεζόν. 

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο που η ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσει. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα με την Άνβιλ χαρούμενος για την πρόοδο που εμφάνισε ο Τσάλμερς, ωστόσο είναι αλήθεια πως μέχρι στιγμής ο Αμερικανός δεν έχει πείσει. Έχει, βέβαια, ως σοβαρές δικαιολογίες το ότι ήταν άπραγος για πολύ καιρό πριν έρθει στην Ελλάδα και το ότι το ένα παιχνίδι την εβδομάδα που παίζει (καθώς δεν είναι δηλωμένος στο ρόστερ των εγχώριων διοργανώσεων ως υπεράριθμος), δεν τον βοηθά να βρει ρυθμό, όμως η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ δεν παίρνει από αυτόν όσα περίμενε.

Οπότε, είναι πιθανό να τερματίσει τη συνεργασία μαζί του και να αναζητήσει έναν άλλον πόιντ γκαρντ, καθώς είναι δεδομένο πως υπάρχει κενό σε αυτή τη θέση και πρέπει να καλυφθεί. Είναι όμως εξίσου πιθανόν ο Παπαθεοδώρου να δώσει νέα πίστωση χρόνου στον Τσάλμερς, εφόσον δει ότι στην αγορά δεν υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια απόφαση που θα ληφθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ