17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποσύρεται από την Γ’ Εθνική ο Κάδμος Θηβών…και στο βάθος Ιωνικός ΝΦ

Ο Κάδμος Θηβών πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει ότι αναθέτει την τεχνική του ηγεσία στον Ηλία Τομαρά, αλλά πλέον τα δεδομένα άλλαξαν, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός είχε ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Όπως αναφέρει το «eviabasket.gr» αποφασίστηκε να μην κατέβει ο Κάδμος στην Γ' Εθνική, και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η επόμενη μέρα της ομάδας, που θα την βρει στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Τη θέση του Κάδμου τώρα στη Γ’ Εθνική, όπως όλα δείχνουν δεν θα δεχθεί ο Άρης Θήβας που τερμάτισε πέρυσι 2ος και ο οποίος έχει κάνει το σχεδιασμό του για να παίξει στην Α’ κατηγορία. Αν καμιά ομάδα απ’ αυτές που ακολουθούσαν τον Ερμή Σχηματαρίου στο περσινό πρωτάθλημα (Άρης, Μαλεσίνα, Παναγίτσα) δεν κάνει δεκτή την πρόσκληση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική, το νέο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΣΕ θα γίνει με 13 ομάδες.

Πλέον, και με τον Εργοτέλη να βρίσκεται με τα δυο πόδια στο τοπικό της Κρήτης, και με καμία ομάδα της ΕΚΑΣΚ να μην δέχεται τη άνοδο, δεν αποκλείεται η ομάδα που θα κληθεί να καλύψει το κενό, να προέρχεται από την ΕΣΚΑ, και να είναι ο Ιωνικός ΝΦ, ο οποίος έχει δηλώσει έντονο ενδιαφέρον προς αυτή την κατεύθυνση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ