20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αποθέωση και τούρτα για τον Μαργαρίτη

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από τη Βόννη με το διπλό επί της Τέλεκομ και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη κεντρικό πρόσωπο. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, έβαλε το νικητήριο σουτ, βρήκε τη θέση του στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής και επιπλέον έχει και τα γενέθλιά του. Η αποστολή έγινε δεκτή στο PAOK Sports Arena με τούρτα και αποθέωση για τον Μαργαρίτη που κλείνει σήμερα τα 37 του χρόνια, καθώς στο γήπεδο βρίσκονταν φίλοι της ομάδας για τον αγώνα βόλεϊ με τον Ολυμπιακό.

 

Ο ίδιος ο Μαργαρίτης τόνισε: "Είναι μια όμορφη στιγμή, σβήνω τα 37 κεράκια, όπως όμορφη ήταν και η στιγμή που ζήσαμε χθες στη Βόννη. Ήταν μια δύσκολη νίκη και πιστεύω ότι μετά την πρώτη περίοδο, περιορίσαμε τα λάθη, βάλαμε αρκετά μεγάλα σουτ και πήραμε αυτό που θέλουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους φιλάθλους που μας υποδέχθηκαν, όσο κι αυτούς στη Γερμανία, οι οποίοι μας πρόσφεραν ιδιαίτερες στιγμές".

 

Αναφερόμενος στις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ έπειτα από τη νίκη στη Γερμανία. "Καταρχήν δεν είμαστε αδιάφοροι, θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, γι’ αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη νίκη ήταν σπουδαία για μας. Θέλουμε να κερδίσουμε και τον αγώνα με την ΑΕΚ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τόσο τους φίλους του ΠΑΟΚ όσο και τους ποδοσφαιριστές για τη στήριξη που μας παρέχουν".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ