24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απίστευτη υποδοχή με “Ελλάς! Ελλάς!” από Γάλλους! (Vid)

Μπορεί μια ήττα να σε κάνει πιο δυνατός από ποτέ; Η απάντηση και σε αυτή την ερώτηση δόθηκε με την επιστροφή της Εθνικής Γυναικών στο ξενοδοχείο μετά την ήττα από τη Γαλλία που σήμανε και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Ευρωμπάσκετ 2017. Κατεβαίνοντας με τα κεφάλια κατεβασμένα από το πούλμαν, αντίκρυσαν Έλληνες και Γάλλους να τους περιμένουν.

Οι Γάλλοι μόλις είδαν τις Ελληνίδες διεθνείς άρχισαν να τις χειροκροτούν φωνάζοντας "Ελλάς! Ελλάς!" με τα κορίτσια να μην μπορούν να το πιστέψουν και να πηγαίνουν να αγκαλιάσουν και να ευχαριστήσουν όλους, ενώ ήδη ακούγονταν και οι Έλληνες. "Ελλάς, ολέ, ολέ... Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ!" Και δεν σταμάτησαν, όπως δεν σταμάτησαν και στο γήπεδο λίγο νωρίτερα.

Κάποιες από τις κοπέλες δάκρυσαν, λύγισαν, αλλά όπως και στο γήπεδο ήταν εκεί οι συμπαίκτριές τους να τις κρατήσουν, να τις αγκαλιάσουν και να πουν αυτό που πρέπει. Και φωνή στη φωνή, σύνθημα στο σύνθημα, σαν να έπαιρναν δύναμη... Τα "μπράβο" που ακούγονταν από τον κόσμο, έγιναν "αύριο" στα χείλη των διεθνών! Αύριο λοιπόν! Με μια μεγάλη μάχη για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών! (Έτσι για υπενθύμιση και για να καταλαβαίνουμε τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα μέχρι τώρα).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ