17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αντιδράσεις για απομάκρυνση Κεραμιδά και Κωλέτσης στο προσκήνιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Μαρούσι, με το κουβάρι να ξετυλίγεται από χθες (27/4) το βράδυ, και το basketa.gr να σας αποκαλύπτει σήμερα (28/4) το πρωί το ουσιαστικά τέλος της συνεργασίας της ομάδας των βορείων προαστίων με τον Κώστα Κεραμιδά.

Έτσι, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πρώτοι που είχαν ειδοποιηθεί ότι απομακρύνονται ήταν οι βοηθοί του, ενώ σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ήταν και η σειρά του ομοσπονδιακού τεχνικού να λάβει το μήνυμα. Αυτό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, και με ανάρτηση τους, την οποία θα διαβάσετε πιο κάτω, οι φίλοι της ομάδας αντιτάσσονται στη συγκεκριμένη εξέλιξη, ζητώντας την παραίτηση των πραγματικών υπευθύνων.

Πλέον, και όπως απορρέει από το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Κωλέτσης, ο οποίος προπονεί και τη Νέα Κηφισιά, η οποία βρίσκεται στην Γ' Εθνική, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ως το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Maroussi Club 1997 :

«Πληροφορηθήκαμε τις σκέψεις ορισμένων ατόμων, για την απομάκρυνση του Κώστα Κεραμιδά από τον πάγκο της ομάδας. Το Maroussi club είναι εντελώς αντίθετο προς μια τέτοια κίνηση, 2 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και στηρίζει απόλυτα τον προπονητή που μας χάρισε 2 συνεχόμενες ανόδους. Σίγουρα κανένας δεν είναι πάνω από την ιδέα του ΓΣΑ, όμως οι αξίες μας δεν μας αφήνουν να δεχθούμε μια τέτοια σπασμοδική απόφαση, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και δηλώνουμε αποχή από κάθε υποχρέωση του Γυμναστικού, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Ζητάμε την παραίτηση των πραγματικών υπευθύνων και όχι την απομάκρυνση τους κόουτς Κ.Κεραμμιδά
Maroussi Club 1997»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ