17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αναλαμβάνει τον Ιπποκράτη Κω ο Κουλουριώτης

Όπως όλα δείχνουν ο Χάρης Κουλουριώτης θα είναι ο αντικαταστάτης του Μιχάλη Καπλανίδη στην τεχνική ηγεσία του Ιπποκράτη Κω, και θα είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει τους νεοφώτιστους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «12sports.gr» ο πρώην συνεργάτης του Μιχάλη Κουταλιανού, στη διετία που βρέθηκε ο Ροδίτης τεχνικός στον Αίολο Αστακού, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ιπποκράτη. Ο 37χρονος τεχνικός  ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες του Αστέρα Εξαρχείων και το 2004 μεταπήδησε στο Αιγάλεω, στο οποίο έμεινε μέχρι το 2009, φτάνοντας μέχρι την Α1. Από το 2009 μέχρι το 2013 ήταν στον Ηλυσιακό, έχοντας στη συνέχεια ένα πέρασμα από τον Ίκαρο Χαλκίδας με προπονητή τον Γιώργο Καλαφατάκη. Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ήταν στον Λίβανο, ως βοηθός του Γιώργου Κετσελίδη στην Champville και στη συνέχεια ήταν στο πλευρό του μέχρι πρότινος προπονητή του Ρεθύμνου, Θανάση Σκουρτόπουλου. Την τελευταία χρονιά εργάστηκε δίπλα στο Μιχάλη Κουταλιανό στον Αίολο Αστακού.

Επίσης, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Γερογιάννης θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής του Ιπποκράτη και team manager της ανδρικής ομάδας, ενώ στην ομάδα θα συνεχίσει ο ο Ανδρέας Παπαδημητρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ