23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«’Έφυγε» ο Παναγιώτης Λατσούδας (pics)

Η μια θλιβερή είδηση μετά την άλλη έρχονται για το μπάσκετ, και έτσι μετά την πρωινή είδηση της απώλειας του Κώστα Πολίτη, πλέον έγινε γνωστή του θανάτου του Παναγιώτη Λατσούδα, του ανθρώπου που έδωσε οντότητα στη Νέα Κηφισιά, και την οδήγησε ως και την Basket League.

Ο Παναγιώτης Λατσούδας "έφυγε" τη Δευτέρα (18/6), βυθίζοντας στο πένθος την ΑΕΝΚ, όντας ο άνθρωπος που την γιγάντωσε, και με πρωτεργάτη τον Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά και μια παρέα παικτών δημιούργησε μια ομάδα πρότυπο για το Ελληνικό μπάσκετ.

Την είδηση έκαναν γνωστή μέσω της προσωπικής τους σελίδας τόσο ο Σάββας Νικητάκης, όσο και ο Δημήτρης Μενουδάκος, αθλητές που ήταν δικά του «παιδιά».

Ο Δημήτρης Μενουδάκος έγραψε χαρακτηριστικά : «Πρόεδρος, Ηγέτης, Πατέρας μα πάνω από όλα Φίλος! Οι συμβουλές σου πολύτιμες, ήσουν πάντα 10 χρόνια μπροστά σε ο,τι έλεγες, μας έδειξες τον δρόμο και τον τροπο....σου χρωστάμε πολλοί πολλά!!! Σε ευχαριστώ "τακαρε" ....καλο ταξίδι..», για να προσθέσει ο Σάββας Νικητάκης : «Πρόεδρε μου Τακαρε μου πλέον θα ομορφαίνεις τους ουρανούς! !Τακαρεεε μου καλό σου ταξίδι. Τακαρεεε σε αγαπούσα τόσο πολύ και πρόλαβα να στο πω !!!Τακαρεεε μου σε ευχαριστώ !!!!Καλό ταξίδι αγαπημένε μου!!!
Τακαρε μου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! !!Τακαρε μου !!!»

Τον δικό του αποχαιρετισμό δεν θα μπορούσε να αποδώσει και το τωρινός πρόεδρος της ΑΝΕΚ, Κώστας Κατσαμπάνης : «Πρόεδρε θα μείνεις αξέχαστος σε όλους όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί σου.
Θερμά συλλυπητήρια σε όλους στην οικογένεια Λατσούδα,το πένθος σας είναι και πένθος όλης της Α.Ε.Ν.Κ.
ΚΑΛΌ ΤΑΞΕΊΔΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!»

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τον αποχαιρετήσει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος με ένα συγκινητικό Post στο instagram έγραψε : «Καλό σου ταξίδι άρχοντα. Σε ευχαριστώ για όλα»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο οποίος υπήρξε για 7 χρόνια παίκτης της Νέας Κηφισιάς, και συνοδοιπόρος στο ίδιο ταξίδι της ομάδας των Βορείων προαστίων : «Αγαπημένε μας Τακαρε .. αυτή η φωτογραφία με το αγαπημένο σου παιδί Dimitris Menoudakos αντικατοπτρίζει όλους μας.
Είναι σχεδόν αδυνατο να πιστέψουμε ότι έφυγες αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που έκανες για μένα 7 χρόνια. 
Εκείνες οι βολές στον τελικό με τον Φίλαθλητικο θα είναι ΑΙΩΝΙΑ αφιέρωμενες σε σένα. Σ ευχαριστω πρόεδρε μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ