20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Άνετη νίκη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε την τρίτη του νίκη στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Κορασίδων που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού, καθώς επικράτησε του τοπικού Σύλλα με σκορ 41-77.

Δεν έχανε τρίποντο ο Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα του αγώνα (3/3) με το σκορ να διαμορφώνεται γρήγορα σε 2-15 (5΄07΄΄). Η αντίδραση του Σύλλα δεν ήρθε στο δεύτερο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να προηγηθεί με σκορ 11-39 (4΄34΄΄). Μπορεί η διαφορά στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου να έφθασε στο +30 υπέρ του Παναθηναϊκού (16-46), όμως ο Σύλλας με επί μέρους σκορ 11-2 μείωσε σε 33-52. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε και πάλι την απόδοσή του στο τέταρτο δεκάλεπτο διευρύνοντας διαρκώς τη διαφορά μέχρι το τελικό 41-77. 

Δεκάλεπτα: 8-28, 16-44, 33-52, 41-77 

Διαιτητές: Τσιμπούρης, Αγραφιώτης 

Σύλλας Αιδηψού (Κουβάρας): Σουλιάδη, Παπακοσμά, Φώτου, Λούμη 2, Μαχαίρα 12(2), Νίτσογλου 7, Κυργιώργη Ι., Τσαβόνι 15, Πατσούρα 3, Κυργιώργη Β., Υδραίου 2, Μαργωμένου.

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Ζαρρή 2, Πρίφτη 6, Μπιλθικιώτη 12, Ζανίκα 2, Ταφμίζι, Μαυράκη 15, Σώτου 1, Μόσχου 2, Κεφαλά 4, Κούκη 7(1), Δαυλάκου 19(2).  

Η Νίτσογλου του Σύλλα Αιδηψού μετά τον αγώνα είπε: «Δεν ήμασταν σε πολύ καλή μέρα σήμερα, Είχαμε πολλά άστοχα σουτ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν ήταν η μέρα μας. Εμείς προσπαθούμε μέσα από αυτά τα τουρνουά να πάρουμε εμπειρίες και να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις με ομάδες πιο δυνατές και έμπειρες. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα».

Από την πλευρά της η Δαυλάκου του Παναθηναϊκού τόνισε: «Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είμαστε μία δίπλα στην άλλη, όλες από τον πάγκο υποστηρίζουμε τις συμπαίκτριές μας. Οι προπονητές προσπαθούν διαρκώς να μας στηρίζουν. Σήμερα ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς, εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση, αλλά και αύριο θα πρέπει να δώσουμε τη προσοχή μας. Είμαι πολύ χαρούμενη εδώ που έχουμε φτάσει, είμαστε δίπλα η μία στην άλλη και συνεχίζουμε δυνατά. Είμαστε όχι απλά μια ομάδα, αλλά μια οικογένεια».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ